Virtuel Serie – Episode 5 – Digital Robusthed

Digital Robusthed

 

Onsdag den 14. april 2021, kl. 08.30 bød Clement Kjersgaard velkommen til næste afsnit af VL's DIGITAL RESHAPING-serie, som denne gang handlede om DIGITAL ROBUSTHED.

Gæsterne var:

David Lloyd, General Manager, UK, Netherlands & Nordics, Alibaba Group
Nana Bule, CEO, Microsoft Denmark, og
Ulrik Vestergaard Knudsen, Deputy Secretary General, OECD, og
Thomas Lund Sørensen, chef for Center for Cybersikkerhed.

 

DIGITAL ROBUSTHED var det femte afsnit i VL’s serie af digitale møder under overskriften ’DIGITAL RESHAPING’. Digital Reshaping handler blandt meget andet om at skabe et mere robust samfund. Coronapandemien bliver ikke den sidste krise, vi kommer ud for, som kan ryste alt fra opfattelsen af den personlige sundhed og trivsel til cybersikkerhed og forsyningskæderne i den internationale handel. Vores samfund bliver mere og mere afhængigt af den digitale infrastruktur, af sikre datatransaktioner, sikre datalagre og af forskellige krypteringsteknologier. Det kræver et stærkt og ansvarligt lederskab, og det kræver, at tech-industrien lever op til de øgede krav om sikkerhed I forhold til en global cyberkriminalitet.

Læs rapporten fra det energiske møde her og skriv gerne til os i VL-sekretariatet på info@vl.dk, hvis du ikke har modtaget link til optagelsen af mødet.

MEDVIRKENDE

Clement Behrendt Kjersgaard

Moderator

David Lloyd

Nana Bule

Ulrik Vestergaard Knudsen

Thomas Lund-Sørensen

Ida Bratting Kongsted