Digital Robusthed

 
Onsdag den 14. april 2021, kl. 08.30 bød Clement Kjersgaard velkommen til næste afsnit af VL’s DIGITAL RESHAPING-serie, som denne gang handlede om DIGITAL ROBUSTHED.
Gæsterne var: David Lloyd, General Manager, UK, Netherlands & Nordics, Alibaba Group; Nana Bule, CEO, Microsoft Denmark; Ulrik Vestergaard Knudsen, Deputy Secretary General, OECD og
Thomas Lund Sørensen, chef for Center for Cybersikkerhed.
DIGITAL ROBUSTHED var det femte afsnit i VL’s serie af digitale møder under overskriften ’DIGITAL RESHAPING’. Digital Reshaping handler blandt meget andet om at skabe et mere robust samfund. Coronapandemien bliver ikke den sidste krise, vi kommer ud for, som kan ryste alt fra opfattelsen af den personlige sundhed og trivsel til cybersikkerhed og forsyningskæderne i den internationale handel. Vores samfund bliver mere og mere afhængigt af den digitale infrastruktur, af sikre datatransaktioner, sikre datalagre og af forskellige krypteringsteknologier. Det kræver et stærkt og ansvarligt lederskab, og det kræver, at tech-industrien lever op til de øgede krav om sikkerhed I forhold til en global cyberkriminalitet.

Se Digital Reshaping her

 

Siden er forbeholdt VL-medlemmer og kræver password. Skriv gerne til os i VL-sekretariatet info@vl.dk, hvis du har spørgsmål.

 

EPISODE 1

Digital tillid og ansvarlighed

EPISODE 2

Det Digitale Potentiale

EPISODE 3

Digital Strategi – ikke kun digitalt redskab

EPISODE 4

Digitale Kompetencer

EPISODE 5

Digital Robusthed

VL TOPMØDE 2021

Digital Reshaping