Digital Strategi – Ikke kun Digitalt Redskab

 

Onsdag den 24. februar 2021, kl. 15.00 bød vi velkommen til den tredje episode af VL’s virtuelle serie om Digital Reshaping. Overskriften var denne gang; ‘Digital Strategi – ikke kun digitalt redskab’. Clement Kjersgaard var vært for de intense interaktive 50 minutter med gæsterne:

CEO & Co-Founder Hermann Haraldsson, Boozt.com
Natasha Brandt, CEO Saxo.com
Søren Nielsen, President & CEO, Demant

De kommende år skal de digitale teknologier bidrage til en økonomisk, sundhedsmæssig og grøn genopretning oven på pandemien. Det kræver et stærkt og ansvarligt lederskab. Derfor har VL taget initiativ til ‘Digital Reshaping’. Digital Reshaping kan betyde at tænke den digitale transformation på en ny og mere strategisk måde, så det ikke kun handler om at indføre ny teknologi og nye processer, men om at transformere hele forretningen, organisationen, ledelsen og tænkemåden i virksomhederne og den offentlige sektor. Verden har på få måneder vundet flere år på den digitale udvikling, og det digitale forspring giver håb om en hurtigere genopretning efter coronakrisen.

Se Digital Reshaping her

 

Siden er forbeholdt VL-medlemmer og kræver password. Skriv gerne til os i VL-sekretariatet info@vl.dk, hvis du har spørgsmål.

 

EPISODE 1

Digital tillid og ansvarlighed

EPISODE 2

Det Digitale Potentiale

EPISODE 3

Digital Strategi – ikke kun digitalt redskab

EPISODE 4

Digitale Kompetencer

EPISODE 5

Digital Robusthed

VL TOPMØDE 2021

Digital Reshaping