Digitale Kompetencer

 

Torsdag den 18. marts 2021 blev der stillet skarpt på fremtidens Digitale Kompetencer i en energisk virtuel Fireside Chat med CEO Natasha Friis Saxberg, IT-Branchen og gæsterne Professor Charles M. Marcus, Niels Bohr Instituttet og Microsoft Quantum Lab, CEO Anne Cathrine Fleischer, LEO Innovation Lab & LEO Ventures Limited, CTO Anne-Sofie Nielsen, Peakon, a Workday Company og CTO Morten Holm Christiansen, COOP, Danmark. 

CEO Natasha Friis Saxberg, IT Branchen, opsummerer her dagens 4 takeaways;

1.
Man skal investere i at udvikle talent, ikke kun som ledelse, men også sørge for, at det er en del af kollegernes opgave.

2.
Man skal have et udefra/ind-mindset og være fuldstændig besat af problemer med kunden i centrum, da det er langt vigtigere end KPI’erne.

3.
Undgå business cases, bare go-do, prøv tingene af og lær det. Så tag de næste skridt afledt af den læring.

4.
Hire for talent – not skills. Tillad unge mennesker at drømme vildt og stort om, hvad de gerne vil, og sørg for, at jeres organisation understøtter det.

Digital Reshaping betyder bl.a., at vi skal udnytte det enorme kompetenceløft, som vi oplevede i Danmark sidste forår til nu at holde fast i motivationen og hæve overliggeren for at de digitale teknologier kan bidrage til en økonomisk, sundhedsmæssig og grøn genopretning oven på coronakrisen. Måske kan vi endelig se perspektivet i livslang læring og gøre noget for at realisere den plan.

Se Digital Reshaping her

 

Siden er forbeholdt VL-medlemmer og kræver password. Skriv gerne til os i VL-sekretariatet info@vl.dk, hvis du har spørgsmål.

 

EPISODE 1

Digital tillid og ansvarlighed

EPISODE 2

Det Digitale Potentiale

EPISODE 3

Digital Strategi – ikke kun digitalt redskab

EPISODE 4

Digitale Kompetencer

EPISODE 5

Digital Robusthed

VL TOPMØDE 2021

Digital Reshaping