Kommende VL Events

VL & AI roadshow

Onsdag den 28. februar 2024 kl. 8.30 – 11.30 i København

Tirsdag den 5. marts 2024 kl. 16.30 – 19.30 i Silkeborg

Onsdag den 6. marts 2024 kl. 8.30 – 11.30 i Vejle

Vil du vide mere om AI og den ledelsesmæssige betydning? På tværs af VL-grupperne hjælper VL Selskabet dig nu til at klæde dig endnu bedre på i forhold til Årstemaet: ’Kræver kunstig intelligens mere intelligent ledelse?’

Deltag på én af 3 regionale konferencer i februar-marts 2024, hvor VL har invitereret McKinsey & Company på scenen til at præsentere hovedpointerne fra deres netop udsendte rapport:

Det økonomiske potentiale af GenAI i Danmark

Rapporten skal fungere som udgangspunkt for en involverende session, hvor VL-medlemmerne selv får fingrene i AI og ledelse – og hvad de kan bruge det til.

Vælg mellem tre forskellige datoer og lokationer, alt efter hvad der passer dig og din VL-gruppe.

Fysiske møder

Ny i VL? Få endnu mere ud af dit medlemskab

Fredag den 8. marts 2024 kl. 8.30 – 10.00

Nu inviteres særligt nye medlemmer, der er indmeldt siden august 2023, til et virtuelt møde, hvor fokus vil være på en god onboarding-proces og gode råd til et udbytterigt medlemskab.

Adm. direktør i VL – Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, Ida Bratting Kongsted, giver en introduktion til de muligheder, du med fordel kan benytte dig af i forbindelse med dit medlemskab af en VL-gruppe og VL Selskabet.

Vi stiller skarpt på selve VL’s formålsparagraf, hvordan du får det optimale ud af dit medlemskab, samt en introduktion til, hvad VL Selskabet tilbyder og stiller til din rådighed.

Invitation kommer direkte i din indbakke. Sæt allerede nu kryds i kalenderen

Virtuelt møde

Sammen om et stærkere Danmark – Hvilke muligheder giver det nye forsvarsforlig dansk erhvervsliv?

Tirsdag den 9. april kl. 16:00 til 20:30
Trænregimentets kaserne i Aalborg

VL er glade for – i samarbejde med InterForce og Erhverv Norddanmark – at kunne invitere til et fælles arrangement mellem erhvervslivet og Forsvaret. Og denne gang kommer vi til Nordjylland!

Glæd dig til blandt andet at høre fra forsvarschef general Flemming Lentfer med et indlæg om Forsvaret her ved indgangen til forsvarsforliget og med krig i Europa. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål til forsvarschefen.

VL, InterForce og Erhverv Norddanmark håber på rigtig mange deltagere. Derfor tilbyder VL i år dig som VL-medlem, at du kan invitere én interesseret ledsager med – det kunne måske være et potentielt kommende medlem af din VL-gruppe? Vi håber, at dette vil give deltagerne et levende og engagerende arrangement, som på denne måde desuden byder på større netværksmuligheder.

Fysisk møde

VL Døgnet 2024

Torsdag den 6. – 7. juni 2024 kl. 10.00 – 18.00
Egeskov Slot

Kræver kunstig intelligens mere intelligent ledelse?

Med automatisering og robotteknologi følger åbenlyse fordele og fantastiske fremtidsperspektiver. Men udviklingen sker så eksplosivt, at konsekvenserne kan være svære at overskue.
Hvordan ruster vi os til at lede i et landskab, hvor maskiner bliver en naturlig del af medarbejderstaben, og kravene til vores teknologiforståelse vokser i takt med behovet for menneskelig indføling?
Alt det og meget mere søger vi at finde svar på til VL Døgnet 2024.

Glæd dig til at følge med, når vi løbende opdaterer programmet!

Fysisk møde

Essensen af VL’s formål er at fremme moderne og ansvarlig ledelse og bidrage til bæredygtig, økonomisk fremgang. Det har – i god dialog med VL-formændene – givet os anledning til at genbesøge de tre foregående årstemaer (Verdensmål, Responsible Business og Digital Reshaping) og forene dem i årstemaet for 2022: Sustainable Leadership.

Det er vores håb, at Sustainable Leadership-temaet vil være til inspiration for kommende og engagerende møder i jeres VL-grupper. Udover de virtuelle sessioner, planlægger vi også fysiske møder og vil stille materialer til rådighed, som I kan arbejde videre med i grupperne eller jeres virksomhed.

God arbejdslyst med årstemaet!

Vidste du, at du kan se VL WEB TV, lige når det passer dig? 

Vidste du, at du kan opleve VL’s mange udsendelser online på VL WEB TV på din telefon, tablet, computer eller endda på din TV-skærm, lige når det passer dig?

Bemærk, at nogle af produktionerne, som f.eks. Digital Reshaping-serien med Clement Kjersgaard, er forbeholdt VL-medlemmer og kræver password. Skriv endelig til os på info@vl.dk, hvis du mangler login til de låste sider.

 
VI ER IKKE KUN UDE PÅ AT SKABE EN BEDRE INDSIGT FOR HVER ISÆR
Selskabets formål er at fremme moderne og ansvarlig ledelse gennem udveksling af viden og udviklende dialog for derved at bidrage til bæredygtig, økonomisk fremgang og generel forbedring af levevilkårene i vores land og verden omkring os.
VI ER IKKE KUN UDE PÅ AT SKABE EN BEDRE INDSIGT FOR HVER ISÆR
Selskabets formål er at fremme moderne og ansvarlig ledelse gennem udveksling af viden og udviklende dialog for derved at bidrage til bæredygtig, økonomisk fremgang og generel forbedring af levevilkårene i vores land og verden omkring os.