Virtuel Serie – Episode 1: Digital Tillid & Ansvarlighed

Digital Tillid & Ansvarlighed

 

10. december 2021 blev den første episode af i alt seks virtuelle debatter om Digital Reshaping introduceret. CBS-professor Thomas Ritter VL14, Head of Digital Claus Hovge Andersen fra Salling Group, VL103 og marketingdirektør Jens Olivarius fra Stibo Systems, VL91 talte om muligheder og udfordringer i arbejdet med kundedata og ansvarlighed.

I første episode af den virtuelle serie i seks afsnit bød Thomas Ritter, Professor ved Institut for Strategi og Innovation ved CBS indenfor til en spændende debat om Digital Tillid og Ansvarlighed.

Der blev talt digital tillid og ansvarlighed på et operativt og strategisk niveau, og deltagerne fik mulighed for at forholde sig til, om deres virksomhed har tilstrækkeligt styr på kundedata, eller om man måske skal arbejde mere med den del. Det var 50 energiske minutter med konkrete eksempler og viden.

Som ugens gæster havde Thomas Ritter inviteret Claus Hovge Andersen og Jens Olivarius fra henholdsvis Salling Group og Stibo Systems i studiet.

Læs reportage fra sessionen:

Se flere sessioner på VL WEB TV - Skriv endelig til os på info@vl.dk hvis du som medlem mangler login til de låste sider.

God fornøjelse!

Talere

Thomas Ritter

Jens Olivarius

Claus Hovge Andersen

Ida Bratting Kongsted