Det Virtuelle VL Topmøde 2021 den 6. maj har store ambitioner. Genopbygningen af Danmark efter coronaen er digital og grøn lyder det fra både regeringen og landets store erhvervsorganisationer. Vi vil gerne give medlemmerne af VL de bedste muligheder for at melde sig ind på den dagsorden. Digital Reshaping er opskriften på, hvordan vi kommer godt i gang.

 

 

DIGITAL RESHAPING

Torsdag den 6. maj 2021, kl. 15.00-18.30

Den digitale udvikling omformer gradvist vores samfund, vores virksomheder og den offentlige sektor, vores arbejdsliv og privatliv. Kort sagt trænger digitaliseringen ind på os gennem alle revner og sprækker og påvirker forretningsmodeller, arbejdsprocesser, produktudvikling, kreativitet, konkurrencefordele og nye jobfunktioner. Sammen med målsætningen om et grønt og mere bæredygtigt samfund er digitaliseringen den stærkeste drivkraft i det, der skal genopbygge vores økonomi og velstand efter coronaen. Derfor skal vi omfavne digitaliseringen, sætte optimale rammer for anvendelsen af de nye teknologier, så de skaber fordele for os som mennesker og samfund og tænke dem ind alle de steder, hvor de kan skabe værdi for virksomhederne og den offentlige sektor.

Igen i år må vi desværre give afkald på et stort fysisk VL Døgn. Nærværet, det fysiske møde med andre VL-medlemmer, muligheden for at netværke i pauserne møder stadig forhindringer indtil vaccinerne forhåbentlig er rullet ud og sommeren er over os. Det må vi gemme til vores årsmøde og generalforsamling til oktober. Men medlemmerne skal ikke snydes for et stort og ambitiøst fælles mødested her i foråret, selv om VL Døgnet bliver til et virtuelt VL Topmøde. Vi lover lige så fremragende talere og masser af interaktivitet – selv om det bliver virtuelt alt sammen.

Omstilling kræver mod. Vi kommer til at leve i en verden, hvor vi konstant er i bevægelse og forandringerne aldrig holder pause. Hvor markeder og virksomhedernes positioner hurtigt kan skifte. Hvor ny forbrugeradfærd og nye konkurrenter kan komme fra helt uventede kanter. Det er en virkelighed, som kræver stærk fortrolighed med at navigere efter forholdene. En virkelighed hvor stærkt personligt lederskab, robusthed og et klart formål er værdifulde kvaliteter at styre efter.

Topmødet er en kombination af Internationale keynotes og to rundbordssessioner, som fokuserer på to store temaer. Den første rundbordssession handler om Fremtidens Forretning og stiller spørgsmålet: Hvad skal vi arbejde med? Den anden rundbordssession tager efter en pause fat i Fremtidens Arbejdsplads og stiller spørgsmålet: Hvordan skal vi arbejde?

Hver af rundbordssessioner består af to ‘halvlege’, hvor Clement Kjersgaard  og et hold gæster zoomer ind på mere specifikke temaer. Emnerne i Fremtidens Forretning er: Digitale forretningsmodeller – når værdikæden pludseligt forandrer sig og Grøn teknologi – når grøn omstilling og digitalisering smelter sammen. Emnerne i Fremtidens Arbejdsplads er: Future of Work – hvordan bliver fremtidens arbejde og arbejdsplads? Og Digitalt lederskab – når CEO’en også bliver Head of Digital.

VL Topmøde 2021 har store ambitioner. Genopbygningen af Danmark efter coronaen er digital og grøn lyder det fra både regeringen og landets store erhvervsorganisationer. Vi vil gerne give medlemmerne af VL de bedste muligheder for at melde sig ind på den dagsorden. Digital Reshaping er opskriften på, hvordan vi kommer godt i gang.

 

VL’s Virtuelle Topmøde 2021 er forbeholdt VL-medlemmer og særligt inviterede gæster. 

Skriv gerne til VL-Sekretariatet på info@vl.dk hvis du har spørgsmål til arrangementet.

TALERE

Stephen Ibaraki

”Hvis vi vil se ind i fremtiden, skal vi lytte mere til de iværksættere og teknologer, der er ved at skabe den.”

Lars Tvede

Alexander Lacik

Anja Monrad

Jacob Aarup-Andersen

Johan Westman

Jakob Jønck

Nana Bule

Klaus Holse

Astrid Simonsen Joos

Philipp J.H. Schröder

Sahra-Josephine Hjorth

Lars Bonde

Clement Behrendt Kjersgaard

Vært

Lisbeth Knudsen

Strategidirektør for koncernen Altinget og Mandag Morgen, tidl. chefredaktør og kommentator.

Medlem af VL1

Partnere