EPISODE 1
Sustainability Mindset

Tirsdag den 23. februar bød Clement Kjersgaard indenfor til årets første virtuelle episode og en samtale om, hvordan ledelsen sætter retningen for at arbejde for en bæredygtig verden – og om forankringen i virksomhedens Purpose, Strategi, Kultur og medarbejdernes identitet.
Vi spurgte deltagerne fra vores Advisory Board, som er frontløberne på bæredygtig ledelse, hvordan de startede, og om hvor de er nu i processen? Hvordan har målene om bæredygtighed givet værdi i virksomhederne både økonomisk og socialt? Hvad indebærer det at tage et samfundsansvar? Der blev talt om, hvordan det lykkes at få skabt en ny kultur, om risikovillighed og selvledelse med mindre stress.

Lise Kingo

Tidligere direktør i United Nations Global Compact samt koncerndirektør i Novo Nordisk A/S – VL 3

Claus V. Hemmingsen

DFDS, Maersk Drilling, HusCompagniet & Innargi – VL46

Jesper Nygård

Realdania – VL2

Annemarie Meisling

Chr. Hansen – VL23

Steen Vallentin

CBS

Clement Behrendt Kjersgaard

Moderator

Ida Bratting Kongsted

VL – VL16

Industriens Hus

PARTNERE

EPISODE 1

Sustainability Mindset

 

EPISODE 2

Greenwashing vs. Greenblushing

EPISODE 3

Mind the Gap!

Bæredygtighed kan måles

EPISODE 4

Bæredygtig ledelse af medarbejdere

VL DØGNET

Sustainable Leadership
LIVE!

 

Essensen af VL’s formål er at fremme moderne og ansvarlig ledelse og bidrage til bæredygtig, økonomisk fremgang. Det har givet os anledning til at genbesøge de tre foregående årstemaer FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter, Responsible Business – A Competitive Advantage og Digital Reshaping og forene dem i årstemaet for 2022: Sustainable Leadership.