FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter – HOW?

På denne side finder du som virksomhedsleder konkret indsigt, værktøjer og inspiration til at udvikle en eller flere verdensmålsinitiativer, som kan styrke din virksomheds konkurrenceevne.

Materialet tager udgangspunkt i VL-årstemaet ‘FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter’, som, støttet af Industriens Fond, har til formål at inspirere virksomhederne til at arbejde strategisk med Verdensmålene og finde de nye forretningsmuligheder, som Verdensmålene åbner op for.

Vi opfordrer nu alle virksomhedsledere til at være med i kapløbet om at nå Verdensmålene i 2030 og benytte og ikke mindst dele de værktøjer, som vi her stiller gratis til rådighed.

God fornøjelse!

Download GGBN appen

GGBN appen er udviklet som resultat af årstemaet’s workshops, og inspirerer virksomhedsledere til at arbejde strategisk med Verdensmålene gennem konkrete cases. Formålet er at fremme virksomhedernes konkurrenceevne.

Download McKinsey & Company’s SDG Guide for Business Leaders

McKinsey’s Guide er en trin-for-trin guide skrevet som resultat af VL-årstemaet’s workshops og giver virksomhedsledere praktisk vejledning i, hvordan Verdensmålene indarbejdes som et konkurrenceparameter i virksomhedernes strategi.

 

Se Cases fra workshops om FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter

Bliv inspireret af cases fra flere af de virksomheder, der var værter til VL’s workshops om FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter

Hent materialer til facilitering af en workshop om FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter

Fortsæt arbejdet med FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter i din virksomhed og planlæg eller facilitér din egen workshop. Materialer og mere viden om Verdensmålene kan hentes her. (Alle materialer er gratis og frit tilgængelige. Nævn dog gerne, at de er udviklet af VL i samarbejde med McKinsey & Co.)

Læs McKinsey & Company’s medlemsanalyse fra september 2020, som viser, at et stigende antal danske virksomheder arbejder aktivt med FN’s Verdensmål.

Ny McKinsey-analyse om Verdensmålene
Den nye medlemsundersøgelse udarbejdet i samarbejde med McKinsey & Company viser, at et stigende antal danske virksomheder arbejder aktivt med FN’s Verdensmål.