Kære VL-medlem,

Et engagerende virtuelt VL Topmøde her i foråret og et godt gammeldags sprudlende og fysisk VL Døgn til efteråret. Det er VL Bestyrelsens beslutning på baggrund af den store usikkerhed om restriktioner.

Coronakrisen får nu desværre også i år indvirkning på VL Døgnet. Vi har således på grund af usikkerheden om forårets restriktioner truffet beslutning i bestyrelsen om igen at afholde et 100% virtuelt VL Topmøde i foråret med gratis deltagelse for alle medlemmer.

Sidste års virtuelle VL Topmøde blev jo en bragende succes med et rekordstort antal deltagere, og det håber vi at kunne gentage – og gøre endnu bedre. 

Til gengæld for det manglende fysiske møde her i foråret planlægger vi at komme stærkt tilbage i fysisk form til efteråret, hvor vi slår VL Døgn, årsmøde og generalforsamling sammen til et stort møde.

Der er således to datoer, som I allerede nu bør sætte i kalenderen:

Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 10.00-22.00
VL Døgn & Generalforsamling Virtuelt eller Fysisk i København
Tilmelding åbner snart.

 VL Topmødet den 6. maj
Digital Reshaping er opskriften på, hvordan vi kommer godt i gang.

VL Topmødet 2021 har store ambitioner. Vi er i fuld gang med at planlægge det spændende program, som vil være en kombination af keynotes og interaktive sessioner, der i år vil ruste, involvere og udfordre jer på en helt ny måde. Genopbygningen af Danmark efter coronaen er digital og grøn lyder det fra både regeringen og landets store erhvervsorganisationer. Vi vil gerne give jer de bedste muligheder for at melde jer ind på den dagsorden.

Jeg håber, at I kigger med den 6. maj eller efterfølgende på vores www.vl.dk. Og så ser jeg frem til, at vi forhåbentlig kan mødes til VL Døgnet og generalforsamlingen den 26. oktober 2021.

 

Med de allerbedste hilsener

Lisbeth Knudsen
Formand, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse