VL WEB TV

 

Her kan du se VL’s mange arrangementer, virtuelle sessions og interviews på din computer, Ipad, telefon eller på din TV-skærm, lige når det passer dig.

Podcasts finder du under de enkelte episoder. God fornøjelse.

Se eller gense film fra

VL & AI – Årstema-kickoff & Generalforsamling 2023

VL’s Generalforsamling 2023

Se her optagelse af VL’s ordinære generalforsamling torsdag d. 26. oktober 2023 – bestyrelsens beretning om året der gik, nyvalgte bestyrelsesmedlemmer samt godkendelse af regnskab og budget.

Børsens renovering
Eftersom vi var så heldige at få lov at være i den smukke Børsbygning, som jo til daglig huser Dansk Erhverv, bød formiddagen på et helt eksklusivt indblik i bygningens nuværende renoveringsprojekt og de ledelsesbeslutninger og værdier, der ligger bag.
Se eller gense, når Brian Mikkelsen, VL1, adm. direktør for Dansk Erhverv, fortæller om den overordnede ambition og rollen som bygningsejer af en særlig del af vores historiske bygningsarv.
Fra ekspertvinklen fortalte Søren Pihlmann, arkitekt og grundlægger af pihlmann architects, ud fra et mere generelt perspektiv om at bygge og renovere bygninger med æstetik og fokus på mere holistisk værdiskabelse.
VL & AI – Årstema-kickoff

Dagens ledelsesfaglige konference lancerede også VL’s nye Årstema: Kræver kunstig intelligens mere intelligent ledelse?
Til at sætte rammen inviterede konferencens moderator, erhvervsjournalist Charlotte Beder, spændende talere på scenen for at drøfte, hvor langt vi er i Danmark i forhold til kunstig intelligens og ikke mindst, hvordan man agerer som leder i dette scenarie.

VL Julemøde 2022 – Global Update

Julemødet bød på en tankevækkende afslutning på året. Se eller gense videoer af de spændende taleres oplæg, som også kan høres som podcasts:

Ambassadør Michael Zilmer-Johns gav en update på baggrund af ’Zilmer-rapporten’: ”Dansk sikkerhed og forsvar frem mod 2035”.

Erhvervspanelet drøftede spørgsmålet: “Hvilke globale udfordringer har danske virksomheder lige nu – hvad betyder de, og hvordan navigerer vi i dem?” v/ Sanna Suvanto-Harsaae, bestyrelsesformand, VL1, Søren Pap-Tolstrup, COO Nilfisk, VL64 og Mette Maix, CEO Rosendahl Design Group, VL45.

Hør som podcast her:

VL Julemøde 2022 - del 1

by Ambassadør Michael Zilmer-Johns gav en update på baggrund af ’Zilmer-rapporten’: ”Dansk sikkerhed og forsvar frem mod 2035”

Hør som podcast her:

VL Julemøde - del 2

by Erhvervspanel: "Hvilke globale udfordringer har danske virksomheder lige nu – hvad betyder de, og hvordan navigerer vi i dem?" v/ Sanna Suvanto-Harsaae, bestyrelsesformand, VL1, Søren Pap-Tolstrup, COO Nilfisk, VL64 og Mette Maix, CEO Rosendahl Design Group, VL45

Se eller gense film fra VL Generalforsamling
& et globalt erhvervsperspektiv

VL Selskabets generalforsamling 2022

Se her optagelse af VL Selskabets ordinære generalforsamling torsdag d. 13. oktober 2022 – Bestyrelsens beretning om året der gik, foreløbig temperatur på medlemsanalysen samt godkendelse af regnskab og budget.

VL Global Update 22 – Få en aktuel politisk analyse inden valget

Se her optagelsen af politisk analytiker og kommentator, Noa Redington, der giver en livlig og spændende analyse af det kommende valg – og tilmed afslører, hvem der (formentlig) bliver Danmarks næste statsminister …

VL Global Update 22 – Forstå verdenssituationen på lidt over en time – et Globalt erhvervsperspektiv

Se her en meget spændende, uhyre relevant og intens debat mellem en række dygtige eksperter, der tilsammen giver dig både overblik over og indsigtsfulde detaljer om den aktuelle sårbare, skrøbelige og uforudsigelige verdenssituation. Få perspektiv fra både US, Kina og Europa – og hør også om de regioner, vi skal være mere opmærksomme på.

 

Se eller gense VL Døgnet 2022
‘Sustainable Leadership LIVE’

Se eller gense afsnit fra VL’s årstema-serie:
Sustainable Leadership

Sustainability Mindset

 

Ukraine krisen og betydningen for danske virksomheder
Mind the Gap!

Bæredygtighed kan måles

Bæredygtig ledelse af medarbejdere
Greenwashing og kommunikation om bæredygtighed

VL Topmødet, Digital Reshaping-serien,
VL Døgnet & Global Update 2021