Konkret inspiration, eksklusivt for VL-medlemmer, hvordan går man som CEO for Mærsk, Siemens, Danske Bank, Arla og Aalborg Portland til agendaen om Responsible Business og bruger det som en konkurrencefordel? – Tilmeld dig nedenfor

VL Årstemaet, ’VL Årstemaet, ’Responsible Business – A Competitive Advantage’, tager det næste stærke skridt. Helt eksklusivt åbner en række af vores fremmeste virksomheder dørene og byder VL-medlemmerne indenfor til morgenmøder inkl. workshops á max 30 deltagere.


Topledelsen i spidsen – og fokus på konkret handling

Virksomheder er under et stigende pres for ikke bare at arbejde i overensstemmelse med lovgivningen, men også for at tage et etisk ansvar for samfundet, de nye teknologier, klimaet, diversiteten – en social balance. Vores perspektiv på de løsninger, der skal findes for, at danske virksomheder lykkes med at styrke deres konkurrenceevne, er, at de nye teknologier og verdensmålene forankres i virksomhedernes øverste ledelse, kultur og strategi.

Det er den enkle forudsætning for, at ambitiøse ideer bliver til reel virkelighed. De respektive workshops afspejler den idé. I hver workshop er det CEO’en, der byder velkommen og fremlægger virksomhedscasen til inspiration for deltagerne.


Aktivt program

Efter præsentationen bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål til indlægsholderen. Her er det deltagernes tur til at engagere sig, blive inspireret og arbejde med temaet. VL har fået hjælp af CBS og Aarhus Universitet, der sammen har udarbejdet en række spørgsmål med vinkler til drøftelse om temaet. Formålet med workshoppen er, at deltagerne bliver inspireret til konkrete nye forretningsideer om temaet, som de kan arbejde videre med i deres virksomhed.

VL-årstemaet 2020 ’Responsible Business – A Competitive Advantage’ støttes af Industriens Fond. CBS og AU stiller derudover meget fornemt deres ekspertise til rådighed pro bono. VL har derudover også indgået samarbejde om temaet med Alliance of Democracies.


Tilmeld dig

Du kan læse mere om de enkelte workshops og tilmelde dig ved at klikke på ikonerne nedenfor. Skriv gerne til VL-sekretariatet på info@vl.dk hvis du har spørgsmål til arrangementerne. Bemærk at deltagelse er gratis og forbeholdt VL-medlemmer.

  VL Årstema 2020

  Læs om ‘Responsible Business – A Competitive Advantage’

  Responsible Business Case
  SIEMENS A/S

  Responsible Business Case
  DANSKE BANK

  Responsible Business Case
  ARLA

  Responsible Business Case
  A.P. MØLLER MÆRSK A/S

  Responsible Business Case
  AALBORG PORTLAND

  VL-årstemaet 2020 ’Responsible Business – A Competitive Advantage’ støttes af Industriens Fond. Formålet er at inspirere virksomhedsledere til at arbejde konkret og strategisk med Responsible Business som konkurrenceparameter.  CBS og AU stiller derudover meget fornemt deres ekspertise til rådighed pro bono. VL har derudover indgået samarbejde om temaet med Alliance of Democracies.