RESPONSIBLE BUSINESS

Case Siemens

 

 

 

 

 

 

 

 

RESPONSIBLE BUSINESS

Case Siemens

 

Siemens & Responsible Business

 

Siemens etablerede sig med et selskab i Danmark i 1893 og har siden deltaget aktivt i moderniseringen af det danske samfund med produkter og løsninger baseret på de nyeste teknologier med fokus på elektrificering, automatisering og digitalisering.

Siemens er bevidst om sit sociale ansvar og baserer sin virksomhed og strategi på principperne om bæredygtighed, som blandt andet er udtrykt i UN Global Compact. Koncernen bidrager aktivt til at fremme de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling (Sustainable Development Goals, SDG), som FN vedtog i 2015, med fokus på de områder, hvor Siemens med sin portefølje kan gøre en særlig indsats. Det drejer sig om ‘Good health and well-being’ (SDG 3), ‘Affordable and clean energy’ (SDG 7), ‘Industry, innovation and infrastructure’ (SDG 9), ‘Sustainable cities and communities’ (SDG 11) og ‘Climate action’ (SDG 13).

 

Årstemaet 2020 og workshoppen er støttet af Industriens Fond og afvikles og planlægges i samarbejde med CBS, Aarhus Universitet og Alliance of Democracies.

 

Claus Møller

Medlem af VL 16

Related Links

Lisbeth Knudsen, Chefredaktør og bestyrelsesformand

Partnere