RESPONSIBLE BUSINESS

Workshop Siemens

 

Mandag den 16. Marts 2020, kl. 8.00-11.00

 

 

 

 

 

 

RESPONSIBLE BUSINESS

Workshop Siemens

Mandag den 16. Marts 2020, kl. 8.00-11.00

 

Siemens & Responsible Business

 

Siemens etablerede sig med et selskab i Danmark i 1893 og har siden deltaget aktivt i moderniseringen af det danske samfund med produkter og løsninger baseret på de nyeste teknologier med fokus på elektrificering, automatisering og digitalisering.

Siemens er bevidst om sit sociale ansvar og baserer sin virksomhed og strategi på principperne om bæredygtighed, som blandt andet er udtrykt i UN Global Compact. Koncernen bidrager aktivt til at fremme de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling (Sustainable Development Goals, SDG), som FN vedtog i 2015, med fokus på de områder, hvor Siemens med sin portefølje kan gøre en særlig indsats. Det drejer sig om ‘Good health and well-being’ (SDG 3), ‘Affordable and clean energy’ (SDG 7), ‘Industry, innovation and infrastructure’ (SDG 9), ‘Sustainable cities and communities’ (SDG 11) og ‘Climate action’ (SDG 13).

 

Årstemaet 2020 og workshoppen er støttet af Industriens Fond og afvikles og planlægges i samarbejde med CBS, Aarhus Universitet og Alliance of Democracies.

Indlægsholdere

Claus Møller

Medlem af VL 16

Ida Bratting Kongsted

Related Links

Lisbeth Knudsen, Chefredaktør og bestyrelsesformand

Praktisk & Tidsprogram

Praktisk

 

Dag og tid

Mandag den 16. marts 2020, kl. 8.00-11.00

 

Venue:

Siemens A/S, Borupvang 9, 2750 Ballerup

Lokale: Telegrafen

 

Find vej:

Find vej med Google Maps

 

Tidsprogram

7:45

15 min

Ankomst og registrering

8:00

10 min

Morgenmad og velkomst v/adm. direktør Ida Bratting Kongsted

8:10

40 min

Casefremlæggelse v/ CEO Claus Møller, Siemens Denmark

8:50

20 min

AKTIVITET 1: Faciliteret Q&A med deltagerne

9:10

10 min

Pause

9:20

70 min

AKTIVITET 2: Der arbejdes videre i grupper med spørgsmål om temaet udarbejdet af CBS og AU

10:30

30 min

Opsamling og tak for i dag

7:45 - 15 min
Ankomst og registrering
8:00 - 10 min
Morgenmad og velkomst v/adm. direktør Ida Bratting Kongsted
8:10 - 40 min
Casefremlæggelse v/ CEO Claus Møller, Siemens Denmark
8:50 - 20 min
AKTIVITET 1: Faciliteret Q&A med deltagerne
9:10 - 10 min
Pause
9:20 - 70 min
AKTIVITET 2: Der arbejdes videre i grupper med spørgsmål om temaet udarbejdet af CBS og AU
10:30 - 30 min
Opsamling og tak for i dag

Partnere