RESPONSIBLE BUSINESS

Workshop A.P. Møller-Mærsk

 

Onsdag den 22. april 2020, kl. 08:00 – 11:00

 

 

 

 

 

RESPONSIBLE
BUSINESS

Workshop A.P. Møller-Mærsk

 

Onsdag den 22. april 2020, kl. 08:00 – 11:00

 

 

A.P. Møller-Mærsk & Responsible Business

Maersk’s business strategy is to become the global integrator of container logistics, providing their customers with end-to-end services for a simplified and connected supply chain. In doing so, the company embracing change and enabling trade for a growing world.

The company’s sustainability strategy supports this ambition through shared value ambitions and a firm commitment to responsible business practices. The shared value ambitions are defined around the global challenges where they believe Maersk – through their business – has the strongest potential to deliver solutions that make a real contribution to change, in particular decarbonizing logistics and multiplying the benefits of trade.

The strategy not only supports Maersk’s commercial objectives, but also ensures that the company contribute meaningfully to the UN Sustainable Development Goals.

Årstemaet 2020 og workshoppen er støttet af Industriens Fond og afvikles og planlægges i samarbejde med CBS, Aarhus Universitet og Dansk Industri.

Indlægsholdere

Søren Skou

Ida Bratting Kongsted

Related Links

Lisbeth Knudsen, Chefredaktør og bestyrelsesformand

Praktisk & Tidsprogram

Praktisk

 

Dag og tid

Onsdag den 22. april 2020, kl. 08:00 – 11:00

 

Venue:

A.P. Møller-Mærsk, Esplanaden 50, 1098 København K

 

Find vej:

Find vej med Google Maps

Tidsprogram

7:45

15 min

Ankomst og registrering

8:00

10 min

Morgenmad og velkomst - hvorfor valg af temaet Responsible Business - A Competitive Advantage? v/ VL Administrerende direktør Ida Bratting Kongsted

8:10

40 min

Casefremlæggelse v/ CEO Søren Skou

8:50

20 min

AKTIVITET 1: Faciliteret Q&A med deltagerne

9:10

10 min

Pause

9:20

70 min

AKTIVITET 2: Der arbejdes videre i grupper med spørgsmål om temaet udarbejdet af CBS og AU

10:30

30 min

Opsamling og tak for i dag

7:45 - 15 min
Ankomst og registrering
8:00 - 10 min
Morgenmad og velkomst - hvorfor valg af temaet Responsible Business - A Competitive Advantage? v/ VL Administrerende direktør Ida Bratting Kongsted
8:10 - 40 min
Casefremlæggelse v/ CEO Søren Skou
8:50 - 20 min
AKTIVITET 1: Faciliteret Q&A med deltagerne
9:10 - 10 min
Pause
9:20 - 70 min
AKTIVITET 2: Der arbejdes videre i grupper med spørgsmål om temaet udarbejdet af CBS og AU
10:30 - 30 min
Opsamling og tak for i dag

Partnere