RESPONSIBLE BUSINESS

Workshop Aalborg Portland

 

Torsdag den 23. april 2020, kl. 08:00 – 11:00

 

 

 

 

 

RESPONSIBLE
BUSINESS

Workshop Aalborg Portland

 

Torsdag den 23. april 2020, kl. 08:00 – 11:00

 

 

Aalborg Portland & Responsible Business

 

Udvikling og fremstilling af Aalborg Portlands cementprodukter foregår med fokus på den samfundsøkonomiske bæredygtighed.

Aalborg Portland bidrager til den globale opnåelse af FN’s Verdensmål i flere dimensioner.

Såvel økonomisk, socialt som miljømæssigt arbejdes der ud fra en helhedsorienteret indsats, hvor bæredygtighed er en integreret del af den samlede virksomhedsstrategi.

Læs hvordan Aalborg Portland tager samfundsansvar

Årstemaet 2020 og workshoppen er støttet af Industriens Fond og afvikles og planlægges i samarbejde med CBS, Aarhus Universitet og Dansk Industri.

Indlægsholdere

Michael Lundgaard Thomsen

Medlem af VL 8

Ida Bratting Kongsted

Related Links

Lisbeth Knudsen, Chefredaktør og bestyrelsesformand

Praktisk & Tidsprogram

Praktisk

 

Dag og tid

Torsdag den 23. april 2020, kl. 08:00 – 11:00

 

Venue:

Aalborg Portland A/S, Rørdalsvej 44, 2929 Aalborg

 

Find vej:

Find vej med Google Maps

Tidsprogram

7:45

15 min

Ankomst og registrering

8:00

10 min

Morgenmad og velkomst - hvorfor valg af temaet Responsible Business - A Competitive Advantage? v/ VL Administrerende direktør Ida Bratting Kongsted

8:10

40 min

Casefremlæggelse v/ Managing Director Michael Lundgaard Thomsen

8:50

20 min

AKTIVITET 1: Faciliteret Q&A med deltagerne

9:10

10 min

Pause

9:20

70 min

AKTIVITET 2: Der arbejdes videre i grupper med spørgsmål om temaet udarbejdet af CBS og AU

10:30

30 min

Opsamling og tak for i dag

7:45 - 15 min
Ankomst og registrering
8:00 - 10 min
Morgenmad og velkomst - hvorfor valg af temaet Responsible Business - A Competitive Advantage? v/ VL Administrerende direktør Ida Bratting Kongsted
8:10 - 40 min
Casefremlæggelse v/ Managing Director Michael Lundgaard Thomsen
8:50 - 20 min
AKTIVITET 1: Faciliteret Q&A med deltagerne
9:10 - 10 min
Pause
9:20 - 70 min
AKTIVITET 2: Der arbejdes videre i grupper med spørgsmål om temaet udarbejdet af CBS og AU
10:30 - 30 min
Opsamling og tak for i dag

Partnere