VL Døgn & Generalforsamling 2021

VL Døgn & Generalforsamling 2021

Et engagerende virtuelt VL Topmøde her i foråret og et godt gammeldags sprudlende og fysisk VL Døgn til efteråret. Det er VL Bestyrelsens beslutning på baggrund af den store usikkerhed om restriktioner.

Coronakrisen får nu desværre også i år indvirkning på VL Døgnet. Vi har således på grund af usikkerheden om forårets restriktioner truffet beslutning i bestyrelsen om igen at afholde et 100% virtuelt VL Topmøde i foråret med gratis deltagelse for alle medlemmer.

Sidste års virtuelle VL Topmøde møde blev jo en bragende succes med et rekordstort antal deltagere, og det håber vi at kunne gentage – og gøre endnu bedre. 100% virtuelt og med gratis deltagelse for alle medlemmer.

Til gengæld for det manglende fysiske møde her i foråret planlægger vi at komme stærkt tilbage i fysisk form til efteråret, hvor vi slår VL Døgn, årsmøde og generalforsamling sammen til et stort møde.

 

VL-Topmødet den 6. maj.
Digital Reshaping er opskriften på, hvordan vi kommer godt i gang. 

VL Topmødet 2021 har store ambitioner. Vi er i fuld gang med at planlægge det spændende program, som vil være en kombination af keynotes og interaktive sessioner, der i år vil ruste, involvere og udfordre jer på en helt ny måde. Genopbygningen af Danmark efter coronaen er digital og grøn lyder det fra både regeringen og landets store erhvervsorganisationer. Vi vil gerne give jer de bedste muligheder for at melde jer ind på den dagsorden.

Jeg håber, at I kigger med den 6. maj eller efterfølgende på vores www.vl.dk. Og så ser jeg frem til, at vi forhåbentlig kan mødes til VL Døgnet og generalforsamlingen den 26. oktober 2021.

Gæster

Rana Foroohar

INTERVIEW Outlook for the Global Economy - Are we facing the Perfect Storm?

Sir Ralf Speth

KEYNOTE How can Responsible Business be squared to what we are seeing today?

Henrik Andersen

KEYNOTE Hvordan bringer vi sustainability og vedvarende energi som en del af genopretningen efter Covid19? Og hvor passer det ind for en global virksomhed som Vestas?

Ulrik Vestergaard Knudsen

KEYNOTE Verdensøkonomien og systemiske udfordringer efter krisen: Nye magtbalancer og megatrends.

Thomas Hofman-Bang

PANEL med Henrik Andersen og Ulrik Vestergaard Knudsen

VL Døgnet

Clement Behrendt Kjersgaard

Sir Nick Clegg

Fireside Chat

Lisbeth Knudsen

Velkomst

Theresa Blegvad

Velkomst

Partnere