The Reboot

 

26. oktober 2021

 

Vi mødes i Dronningesalen, Den Sorte Diamant i København

VL The Reboot

 

GENSTART! COVID-19 ændrede på få uger, hvordan vi lever og arbejder og vil ændre vores adfærd længe efter, at pandemien har sluppet sit tag i vores samfund. Både virksomheder og offentlig sektor kastede sig over at implementere digitale teknologier, nye forretningsmodeller og nye arbejdsprocesser med en hidtil uset acceleration. Kontoret flyttede hjem i stuen eller køkkenet. Shopping og underholdning gik online, og de store forsamlinger og arrangementer gik i dvale. Presset af de ydre omstændigheder lærte vi en helt ny betydning af begrebet omstillingsparathed og agilitet. Af fællesskab og fælles ansvar. Af selvledelse og virtuel ledelse.

De handlinger, vi tager i dag, til at genstarte det danske samfund kan skabe en succesfuld cyklus for ny vækst, øget forbrug med større fokus på bæredygtighed og højere fart på digitalisering og grøn omstilling. Erfaringer fra tidligere recessioner afslører, at det ikke kun er muligt, men faktisk rutinemæssigt er, hvad der er sket, efter mange tidligere recessioner. Den offentlige sektor rykkede sig imponerende længder på digital omstilling, tværgående samarbejde mellem sektorerne og fandt på nye løsninger i fuld fart under krisen. Der er opstået en ny kraft og energi til forandring og handling, hvis vi bærer os rigtigt ad og tænker udviklingen sammen i et fælles ryk mod fremtiden.

I de kommende måneder bliver alle organisationer nødt til at gå ind i en genstartfase med mange spørgsmål. Hvad er et bedste, vi kan tage med fra krisen? Skal vores forretningsmodel have et serviceeftersyn? Skal vi ændre vores operationelle kapacitet, og mangler der led i forsyningskæden, hvis en lignende situation skulle opstå igen? Hvad er stærke og svage sider ved vores organisation og organisationskultur? Eller i vores ledelsesværdier?

Adskillige nye virksomheder og gamle, etablerede organisationer er blevet tvunget til at omkonfigurere deres produkt- og servicetilbud, kalibrere deres kundedatabase på ny og ændre deres handlingsplaner og strategier fuldstændigt.

Succesrige virksomheder og organisationer vil være i stand til at komme godt fra en genstart, hvis de omfavner det nye normale med den rette tankegang sammen med den rigtige strategi og kultur på plads. Overgangen til en ny normal vil afhænge af lederskabet og evnen til at se de nye muligheder og modet til at sætte den nye kurs.

VL Døgnet 2021 tager udgangspunkt i genstarten af Danmark efter corona med økonomien, lederskabet, digitalisering, global vækst og den grønne omstilling som centrale omdrejningspunkter:

Hvad får du med hjem? 

Pandemien har vist os vigtigheden af omstillingsparathed. Men overgangen til en ny normal afhænger af lederskabets mod til at reboote og sætte en ny kurs. Med konkrete cases og udveksling af viden vil du på VL Døgnet 2021 blive inspireret og rustet til at se nye muligheder og turde gribe ud efter dem.  

Vi glæder os til at mødes sådan rigtigt igen. Denne gang i Den Sorte Diamant, tirsdag den 26. oktober, kl. 10.45, hvor vi har gjort noget særligt ud af rammerne for at bygge nye relationer og styrke dit netværk med ligesindede. 

Se hvem der er tilmeldt VL Døgnet 2021 fra din gruppe her. Og husk, at der er præmier på spil til den gruppe med flest tilmeldte.  

Har du spørgsmål til arrangementet, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os i Sekretariatet på info@vl.dk / +45 35439292

Du vil også kunne se konferencen on-demand, da arrangementet optages og video sendes til VL-medlemmerne efterfølgende.

VL Døgnet er forbeholdt VL-medlemmer.

TALERE

Gerd Leonhard

13:10 The Future beyond Corona - the next 3-5 years

Märtha Rehnberg

13:30 Rebooting The Economy in an era of Planetary Decay?

Anne Louise Eberhard

15:15 Rebooting Leadership & Business

Scott Galloway

16:15 Post Corona - From Crisis to Opportunity

Henrik Fisker

15:15 Rebooting Leadership & Business

Nina Østergaard Borris

15:15 Rebooting Leadership & Business

"...Verden bevæger sig hurtigere og hurtigere i den retning, og vi vil med på hele bæredygtighedsagendaen.”

Ole Green

13:50 Hvordan får vi sat fokus på en stærk grøn vækst og eksport?

Sebastian Koks Andreassen

13:50 Hvordan får vi sat fokus på en stærk grøn vækst og eksport?

Poul Due Jensen

13:50 Hvordan får vi sat fokus på en stærk grøn vækst og eksport?

Lars Sandahl Sørensen

15:15 Rebooting Leadership & Business

Michael Bang Petersen

16:00 Hvordan kommer vi styrket ud af coronaen?

Michael Holm

15:15 Rebooting Leadership & Business

Christopher Sorensen

13:50 Hvordan får vi sat fokus på en stærk grøn vækst og eksport?

Felicity Aston

17:00 Explorers Mindset - How can leaders embrace an explorers mindset and build productive habits to tackle extreme conditions and the unknown.

Felicity Aston

Morven McLean

Clement Behrendt Kjersgaard

Lars Lokdam

Lisbeth Knudsen

Medlem af VL1

Praktisk information & Program

Praktisk info

 

Dato:
Tirsdag den 26. oktober 2021

Tid:
Kl. 10.45-21.00

OBS:
Fra kl. 10.00-11.00 holdes Formandsmøde

Sted:

Vi mødes i:
Dronningesalen, Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K

Pris:
DKK 3.800 (eks. moms)

Tilmeldingsbetingelser:
Læs tilmeldingsbetingelser for VL Døgnet 2021 her

Parkering:
Læs om parkering her

 

Hotel:

Vi har indgået særlige aftaler med følgende hoteller for gæster til VL Døgnet, der ønsker at booke overnatning:

Hotel Marriott
Kalvebod Brygge 5
1560 København
Book direkte her

Wakeup Copenhagen
Carsten Niebuhrs Gade 11
1577 København V
Book direkte her

Program

10:00

60 min

Formandsmøde

10:45

30 min

ANKOMST & KAFFE

11:15

45 min

GENERALFORSAMLING

12:00

60 min

Frokost/Lunch

13:00

10 min

VL DØGNET - THE REBOOT!

13:10

20 min

The Future beyond Corona - the next 3-5 years

13:30

20 min

Rebooting The Economy Rebooting The Economy in an era of Planetary Decay?

13:45

45 min

Hvordan får vi sat fokus på en stærk grøn vækst og eksport?

14:30

45 min

Pause

15:15

45 min

Rebooting Leadership & Business

16:00

15 min

Hvordan kommer vi styrket ud af coronaen?

16:15

45 min

Post Corona - From Crisis to Opportunity

17:00

30 min

Explorers Mindset

17:30

30 min

Østers & Champagnebar

18:00

180 min

Middag

10:00 - 60 min
Formandsmøde

Formandsmøde med morgenbuffet
Ved Ida Bratting Kongsted


10:45 - 30 min
ANKOMST & KAFFE

Ankomst og kaffe


11:15 - 45 min
GENERALFORSAMLING

Ved Lisbeth Knudsen og dirigent Lars Lokdam


12:00 - 60 min
Frokost/Lunch

Frokost/Lunch


13:00 - 10 min
VL DØGNET - THE REBOOT!

Åbning af VL Døgnet / Lisbeth Knudsen

VL Døgnet 2021 tager udgangspunkt i genstarten af Danmark efter corona med økonomien, lederskabet, digitalisering, global vækst & den grønne omstilling som centrale omdrejningspunkter:


13:10 - 20 min
The Future beyond Corona - the next 3-5 years

Gerd Leonhard - Keynote Speaker, Futurist & Humanist, Author, CEO The Futures Agency


13:30 - 20 min
Rebooting The Economy Rebooting The Economy in an era of Planetary Decay?

Märtha Rehnberg, CEO DareDisrupt


13:45 - 45 min
Hvordan får vi sat fokus på en stærk grøn vækst og eksport?

Christopher Sørensen, CEO GreenLab
Ole Green (VL27) CEO & Founder Agrointelli
Poul Due Jensen, CEO Grundfos
Sebastian Koks Andreassen, (VL5) CEO Green Hydrogen Systems


14:30 - 45 min
Pause
15:15 - 45 min
Rebooting Leadership & Business

Michael Holm, CEO Systematic
Anne Louise Eberhard (VL70), bestyrelsesmedlem Bavarian m.fl.
Nina Østergaard Borris, COO & Owner USTC
Lars Sandahl (VL46) CEO DI
Henrik Fisker


16:00 - 15 min
Hvordan kommer vi styrket ud af coronaen?

Professor Michael Bang Petersen, Aarhus Universitet, Hope Projektet


16:15 - 45 min
Post Corona - From Crisis to Opportunity

Professor Scott Galloway, Stern, New York i samtale med Clement Kjersgaard (Live fra New York)


17:00 - 30 min
Explorers Mindset

British Polar Explorer Felicity Aston in conversation with Morven McLean (Live from UK)


17:30 - 30 min
Østers & Champagnebar
18:00 - 180 min
Middag

Middag


Partnere