To verdensnavne til VL Døgnet 2021 vil tale om krisen som mulighed

26. august 2021

Det er et scoop, når VL Døgnet kan præsentere to verdensnavne, tirsdag den 26. oktober i Dronningesalen i Den Sorte Diamant i København. Den ene er Scott Galloway, Stern, live fra New York. Han er en verdenskendt amerikansk marketing-business professor og succesfuld serieiværksætter. Gerd Leonhard er det andet store verdensnavn, som VL Døgnet kan bekræfte som key note. Han er schweizer, futurist og humanist.

Scott Galloway er verdenskendt business-professor og succesfuld iværksætter. I fritiden er han bestsellerforfatter til skarpe bøger om alt fra kulegravning af techgiganternes forretningsmodeller (The Four) over det lykkelige liv som personlig strategi (The Algebra of Happiness) og senest analyser af tabere og vindere efter coronakrisen (Post Corona – From Crisis to Opportunity).

Se krisen som en mulighed

Netop evnen til at se krisen som mulighed er emnet, når Scott Galloway taler på VL Døgnet. Han er verbal hardhitter, når han ugentligt publicerer sin blog: ”No Mercy – No Malice” og sine YouTube videoer med millioner af visninger. Coronakrisen er en accelerator på forandringer, der allerede var godt på vej, og dem, der ikke finder vejen til den nye måde, markederne fungerer på, er ude.

Blandt de mange firmaer, som Galloway har grundlagt, er Red Envelope, som på sit højeste genererede 100 millioner dollars i årlig omsætning. Han grundlagde også Prophet, et integreret brand-konsulentfirma, der beskæftiger mere end 250 ansatte samt virksomhederne L2 og senest Section4, der er en online uddannelsesplatform, hvor han underviser i forretningsstrategi. Derudover sidder han i bestyrelserne for The New York Times Company, Eddie Bauer og UC Berkeley’s Haas School of Business.

Så du skal glæde sig til Scott Galloway, når han afslutter årets VL Døgn.

Tag ansvar for fremtiden

Gerd Leonhard er det andet store verdensnavn, som VL Døgnet kan bekræfte som key note. Han er schweizer, futurist og humanist.

Gerd Leonhard er administrerende direktør for The Futures Agency i Zürich, en global efterspurgt oplægsholder, og forfatter til fem bøger inklusive ”Technology vs. Humanity”. Han har arbejdet med bl.a. Microsoft, NBC, Visa, Google, Europa-Kommissionen, Audi og IBM.

Gerd Leonhard er fokuseret på, at vi som mennesker kommer til at styre, hvordan teknologien anvendes og udvikles – og er digital optimist.

Hans inspirerende hovedbudskab er: Stop med at spørge, hvad fremtiden vil bringe. Lad os i stedet diskutere, hvordan vi gerne vil have fremtiden skal se ud. Hvilke observationer kan vi gøre os, og hvilke stærke forudsigelser kan vi udvikle.

For Gerd Leonhards pointe er, at vi ikke kommer til at gå tilbage til det normale efter coronakrisen. Glem det – er hans klare tale. Den store transformation er i gang, og coronaen har skubbet på den, mener han præcis som professor Galloway.

Gerd Leonhard kommer til at indlede årets VL Døgn med sit ud på, hvad virksomhederne bør arbejde med efter coronaen.

Fokus på ”Genstart”

Budskabet fra de stærke internationale key notes om at genstarte og finde mulighederne i krisen, er en vigtig inspiration til danske virksomhedsledere. Vi har derfor bedt vores danske gæster på scenen om at tage tråden op og inspirere med deres perspektiv på en genstart efter coronaen. Allerede nu er bl.a. Poul Due Jensen, CEO Grundfos, Lars Sandahl, CEO DI og Professor Michael Bang Petersen fra HOPE-projektet bekræftede debattører. Vi opdaterer løbende programmet, som du kan følge her.

Vi ser frem til at mødes fysisk til denne årlige mærkedag i den Sorte Diamant, tirsdag den 26. oktober, kl. 10.00, hvor VL-medlemmerne inspirerer, netværker og udveksler erfaringer med peers på tværs af VL-grupperne.

Arrangementet optages og sendes efterfølgende til VL-medlemmerne.

Læs mere og tilmeld dig her