Dansk verdensklasse til VL Døgnet: Bildesigner Henrik Fisker

03. september 2021

Den globale iværksætter og bildesigner Henrik Fisker er på live fra LA til VL Døgnet d. 26. oktober. Han er verdenskendt for sine ikoniske biler, førende inden for design og udvikling af el-biler og er i stigende grad involveret i udviklingen af fremtidens transport

Henrik Fisker er dansk født, men bor og lever i Los Angeles. Han er passioneret for kombinationen af teknologi og futuristisk design og det bedst kendte navn i den globale bilindustri. Med Fisker Karma 2011, som var i samarbejde med bl.a. Leonardo DiCaprio, og det store gennembrud, da han stod i spidsen for BMW Z8 sportsvognen i James Bond filmen ”The World is Not Enough” fra 1999 og senere Aston Martin DB9.

Innovation, der virker

Henrik Fiskers aktuelle fokus er at stimulere massemarkeds-elektricificering. Det er gennem disruptiv designudvikling, patenter og partnerskaber med bilenergi og forbrugerteknologi. Henrik Fisker kan om nogen tale om at reboote og gøre drømme til virkelighed.

Henrik Fisker var i mange år adm. direktør for BMW Group Designworks i USA og siden bestyrelsesmedlem og designdirektør hos Aston Martin. Henrik Fisker var faktisk også involveret i designet af den første Tesla, som venturemilliardærer og storinvestorer som bl.a. Blackrock, Morgan Stanley og BNP Paribas nu spekulerer i, at Fisker vil give kamp til stregen, når hans nye bil Fisker Ocean, ruller ud fra fabrikken næste år.

Tilmeld dig VL Døgnet her og glæd dig til et unikt møde med Henrik Fisker live fra LA!