VL´s Verdensmåls app får fin international anerkendelse i Forbes

15. oktober 2021

Stephen Ibaraki, der var en af hovedtalerne på VL Topmødet i foråret, har netop fremhævet VL´s arbejde med Verdensmålene i en artikel i Forbes. Det er særligt GGBN appen, som har vakt Stephen Ibarakis interesse.

“The Danish Management Society (VL), an international community of 4000 CEOs, government leaders, and experts, have prioritized on aligning with the UN SDGs. They have more than 800 use cases, have worked with McKinsey for corporate alignment processes, and released free apps – Global Goals Business Navigator (GGBN)” … Læs mere her på Forbes

 

“The Danish Management Society (VL), an international community of 4000 CEOs, government leaders, and experts, have prioritized on aligning with the UN SDGs. They have more than 800 use cases, have worked with McKinsey for corporate alignment processes, and released free apps – Global Goals Business Navigator (GGBN)”

Stephen K. Ibaraki

Chairman Redds Capital, Founder AI for Good Global Summit