Generalforsamling & Årsmøde 2020

Generalforsamling & Årsmøde, Tirsdag, den 6. oktober 2020, fra kl. 08.50 til 13.00, Generalforsamlingen fra kl. 11.00 til 11.45, Arrangementet holdes både hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup og ON-LINE.

 

 

 

 

 

Generalforsamling & Årsmøde 2020

Generalforsamling & Årsmøde, Tirsdag, den 6. oktober 2020, fra kl. 08.50 til 13.00, Generalforsamlingen fra kl. 11.00 til 11.45, Arrangementet holdes både hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup og ON-LINE.

 

 

 

 

FYSISK DELTAGELSE

Hvordan?
Du kan tilmelde dig som deltager i VL’s Generalforsamling & Årsmøde hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup ved at klikke på TILMELD FYSISK FREMMØDE nedenfor:

TILMELD FYSISK FREMMØDE

Antal deltagere er begrænset, og tilmelding er først til mølle. Det er gratis at deltage.

VIRTUEL DELTAGELSE

Hvordan?

Du kan også deltage VIRTUELT og følge med i live streamingen af Generalforsamlingen & Årsmødet hjemmefra eller fra dit kontor. Klik på TILMELD VIRTUEL DELTAGELSE nedenfor:

TILMELD VIRTUEL DELTAGELSE

Linket til at deltage VIRTUELT bliver sendt til alle registrerede deltagere kort inden live-streamingen påbegyndes. Det er gratis at deltage.

KOM I DIT LIVS DIGITALE TOPFORM

 

Kom i dit livs digitale topform – vær med – virtuelt eller fysisk, når globale it-stjerner skyder ’Digital Reshaping’ i gang.

Tilmeld dig årsmøde og generalforsamling nu og få indsigt i de kommende års vigtigste digitale tendenser og teknologier, når Universal Robots, Google og en række andre prominente gæster skyder gang i VL’s nye årstema.

Lige om lidt går det løs igen – vi skyder gang i et nyt årstema – Digital Reshaping, hedder det.

Det sker tirsdag den 6. oktober 2020, når VL holder generalforsamling og årsmøde eksklusivt for medlemmer – og du kan være med – fysisk eller virtuelt, som du foretrækker. Det hele LIVE-streames nemlig fra PwC, Hellerup.

Fra morgenstunden kan du møde navne som Tanya Suarez, grundlæggeren af IoT Tribe, et globalt netværk, som skaber partnerskaber mellem teknologiske startups og etablerede supervirksomheder med målet om at skabe et økosystem af succesfulde startup-corporate-samarbejder.

Mød også Cecilia Bonefeld-Dahl, det digitale Europas frontkvinde og generalsekretær i Digital Europe. Som øverste chef i den europæiske brancheforening repræsenterer Cecilia Bonefeld-Dahl ca. 30.000 virksomheder på tværs af Europa.

Begge er med på videoforbindelse fra henholdsvis London og Bruxelles – og så arbejder vi lige nu hårdt på at kunne overraske dig med en vaskeægte verdensstjerne fra den digitale erhvervsscene.

McKinsey og Google: Denmark – an AI Nation? 

Dagen fortsætter med spændende indlæg fra bl.a. Jürgen von Hollen, President, Universal Robots og Christine Sørensen, politisk chef hos Google. Sidstnævnte vil sammen med Jens Riis Andersen fra McKinsey & Company tale under tilen: ’Denmark – an AI Nation?.

Sammen tager vi desuden fat på en spændende debat om, hvordan de digitale teknologier kan bidrage til at få verden på ret køl igen efter en historisk sundhedskrise, for mere end nogensinde har vi brug for nye teknologier, som kan bidrage til den sundhedsmæssige, økonomiske og bæredygtige genopbygning efter corona.

Transformationen forudsætter et massivt og vedvarende kompetenceløft, modige investeringer og ikke mindst et innovativt vækstlag af virksomheder, som kan, vil og tør.

Med de nye digitale teknologier følger også et stort samfundsansvar – og vi skal tale etik, do’s and dont’s i anvendelsen af de nye teknologier, som – rigtigt anvendt – kan blive et vigtigt konkurrenceparameter for danske virksomheder.

Endelig skal vi diskutere ’god ledelse i digitale tider’ – for en succesfuld ’Digital Reshaping’ afhænger af et stærkt lederskab, en dyb forståelse for de digitale muligheder og et strategisk holdningsskifte til måden, man udvikler og driver forretning på.

Til at styre dagens program har vi lånt altid skarpe Clement Kjersgaard, studievært, redaktør og journalist. 

Programmet slutter af LIVE-streaming fra Christiansborg, og Statsministerens åbning af Folketinget.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et spændende arrangement – enten virtuelt eller in person!

Jürgen von Hollen

Tanya Suárez

Astrid Simonsen Joos

Cecilia Bonefeld-Dahl

Henrik Bodskov

Jens Riis Andersen

Denmark - An AI Nation?

Christine Sørensen

TBA

Clement Behrendt Kjersgaard

Moderator

Lars Lokdam

Dirigent

Lisbeth Knudsen

Generalforsamling

Ida Bratting Kongsted

Generalforsamling

PRAKTISK OG PROGRAM

Praktisk​

 

Dato og tid:

Tirsdag den 6. oktober, 2020 - fra kl. 8.50 til kl. 13.00

Deltagelse:

Som VL-medlem kan du tilmelde dig som deltager hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup eller som ON-LINE-deltager i det virtuelle møde, hvortil der sendes link kort forinden.

Skriv gerne til VL-sekretariatet på info@vl.dk, hvis du har spørgsmål.

Program

 

8:50

20 min

Velkomst & Intro

9:00

25 min

Keynotes & Debat

9:25

25 min

Analyseresultat & Q&A

9:50

10 min

Kort Pause

10:00

60 min

Keynotes & Debat

11:00

45 min

Generalforsamling

11:45

15 min

Keynote

12:00

60 min

Transmission fra åbningen af Folketinget

8:50 - 20 min
Velkomst & Intro

v/Lisbeth Knudsen, Formand VL


9:00 - 25 min
Keynotes & Debat
9:25 - 25 min
Analyseresultat & Q&A
9:50 - 10 min
Kort Pause
10:00 - 60 min
Keynotes & Debat
11:00 - 45 min
Generalforsamling
11:45 - 15 min
Keynote
12:00 - 60 min
Transmission fra åbningen af Folketinget