Oplev Danmarks Underholdningsorkester

14. august 2023

Erhvervslivet og kulturen bør berige hinanden

Erhvervslivet kan hente rig inspiration i musikkens verden, når det handler om at finde nye og bedre måder at lede sine medarbejdere på. På VL Døgnet 2023 blev dette demonstreret på underholdende vis, da udvalgte musikere fra Danmarks Underholdningsorkester spillede, imens CEO & dirigent Andreas Vetö demonstrerede musisk ledelse i øvelokalet og vejen til samspil dirigent og musikere imellem. Gense oplægget fra VL Døgnet. I videoen deler Andreas Vetö praktiske eksempler på dirigentens rolle og kunsten at lede et helt orkester imens han udpeger fem vigtige ledelseskompetencer, der gør sig gældende i både erhvervslivet og musikkens verden. Danmarks Underholdningsorkester inviterer erhvervslivet til at møde kultur på nye måder gennem workshops, foredrag, inspiration og særlige koncertformater. Læs mere om Danmarks Underholdningsorkester her.

 

Oplev Danmarks Underholdningsorkester

Har du lyst til at opleve Danmarks Underholdningsorkester, er du som VL-medlem inviteret til den kommende Haydn Festival 2023 til en eksklusiv særpris. Festivalen strækker sig over tre dage fra 1. til 3. september og foregår i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg. Få mere information om festivalen her og book dine billetter til særpris på 100 kr. per koncert via følgende link.

Danmarks Underholdningsorkester på VL Døgnet:

Ledelsesgreb i musikken

Læs mere her

Velkommen tilbage til et aktivt VL-efterår

Læs mere

VL-gruppeformandsturné over de næste par uger

Læs mere

Kom tæt på det nye forsvarsforlig – VL & InterForce 30. august

Læs mere