VL Insights

Følg med i VL’s nye podcast VL Insights, hvor vi bygger op til VL Døgnet ved at dykke ned i årstemaet Navigating Uncertainty. Vi taler inflation, energiforsyning, kriser i kø og meget mere.

Lyt med her

Se eller gense VL Døgnet 2023
Navigating Uncertainty

Her på siden har vi samlet videooptagelser fra VL Døgnet 2023

Stemningsvideo fra VL Døgnet 2023

Åbningen på VL Døgnet 2023

Åbningen af VL Døgnet 2023

Af hjertet tak for endnu et fantastisk VL Døgn, hvor vi var over 600 VL-medlemmer samlet. Dagen bød på masser af networking, god energi og ikke mindst fokus på store samfundsmæssige dilemmaer, hvor det – igen – blev tydeligt for alle, hvor afgørende en rolle erhvervslivet spiller i at løse de store lokale og globale udfordringer. Her får du nu mulighed for at se eller gense åbningen af VL Døgnet.

Fotos fra VL Døgnet 2023

Se fotos fra VL Døgnet 2023 ved at åbne dem i galleriet.

Se mere her

Keynotes på VL Døgnet 2023

Nader Mousavizadeh: Geopolitical disruption

Se eller gense, når VL Døgnet starter med at zoome ud på det helt store makroøkonomiske billede. Nader Mousavizadeh, VL1, som er Founding Partner og CEO for Macro Advisory Partners, hjælper os med at forstå den globale geopolitiske situation, som vi også som danske ledere er nødt til at navigere i.

Jakob Stausholm: Rio Tinto and the navigation of uncertainty

Som Executive Director & CEO for Rio Tinto, som er et globalt førende mineselskab, giver Jakob Stausholm et indblik i det ledelsesmæssige maskinrum, hvor han som CEO både skal navigere i den globale uro på alle kontinenter, navigere i politisk pres på industrien og håndtere det dynamiske dilemma mellem økonomi og værdier.

Paneldebatter på VL Døgnet 2023

Første paneldebat: Geopolitical and financial challenges and the role of global businesses

Se eller gense en højfaglig diskussion om, hvilket ansvar globale virksomheder har i krisetider, og hvordan de evt. kan forme en krise til deres egen fordel. Jakob Stausholm fra Rio Tinto, Nader Mousavizadeh, VL1, fra Macro Advisory Partners og Philipp Hildebrand fra BlackRock byder ind med både humor og stor alvor. Blandt andet citerer Jakob Stausholm Henry Kissinger: “There cannot be a crisis next week. My schedule is already full.”

Anden paneldebat: Leading a global company through massive uncertainty

VL-medlemmerne føres en tand tættere på deres hverdag, nårAnja Monrad, VL64, tidligere Dell-direktør, Alexander Lacik, VL46, fra Pandora og Jens Bjørn Andersen, VL46, fra DSV giver deres perspektiver på, hvordan danske virksomhedsledere kan navigere i usikkerhed. Se eller gense, når der er enighed i panelet om, at verden ville gå i stå på fem minutter, hvis den vestlige verden stoppede samhandlen med Kina.

Keynotes på VL Døgnet 2023

Åse Andersson: Øjenvidneberetning fra Ukraine

Se eller gense den utroligt rørende fortælling om den måde topledelsen i JYSK valgte at lytte til deres lokale kræfter i Ukraine, da disse bad om lov til at genåbne butikker midt i en krigstid. ”Vi har givet tillid og plads til, at landechefen ved bedst”, fortæller Åse Andersson fra JYSK. Medarbejderne står sammen og hjælper hinanden på tværs af landegrænser. Der afholdes Teams-møder fra beskyttelsesrum, samtidig med at landechefen insisterer på at: ”we must never allow war to become the new normal.”

Eva Berneke: Doing business with both sides in a conflict

Kort efter hendes udnævnelse til CEO for Eutelsat blev Eva Berneke kastet ud i krise efter krise. Ukraine-krigen, forsinkelse på flere satellit-programmer, fusion og meget mere. Tiden har ikke stået stille, siden hun tiltrådte. Se med, når dagens vært Charlotte Beder skærer ind til benet og spørger, hvorfor Eutelsat ikke trak sig ud af Rusland, da Ukraine blev invaderet.

Morten Bødskov: Danske virksomheder og Navigating Uncertainty

Erhvervsministeren skitserer den aktuelle situation for det danske erhvervsliv. Hvad betyder stigende priser, inflationskrise, globale spændinger og kampen om den nye teknologi for VL-medlemmerne? VL’s bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen kommer desuden med opfølgende spørgsmål til ministeren.

Ledelse af dilemmaer VL Døgnet 2023

Ledelse af dilemmaer

Se eller gense udklip fra den engagerende session, hvor CBS-professorerne Flemming Poulfelt, VL10, og Thomas Ritter, VL14, på humoristisk vis præsenterer de overraskende resultater fra den dilemma-survey, som VL-medlemmerne har deltaget i som optakt til VL Døgnet. Vi hører også to konkrete dilemmaer fra Lasse Skjønning Andersen, VL42, fra GRØD og Jan Hessellund, VL121, fra Billund Lufthavn. De to beder dagens deltagere om hjælp til at finde de bedste løsninger ved hjælp af den til dagen udarbejdede dilemmadiamant. Det hele guides på fornemste vis af VL’s Head of Communications, Anders Monrad Rendtorff, VL11.

Ledelsesgreb i musikken

Danmarks Underholdnings Orkester og CEO Andreas Vetö: Ledelsesgreb i musikken

“I må lave syv fejl.” Det er reglen hos Danmarks Underholdnings Orkester. For både musik- og virksomhedsledelse gælder det om at give sig det ekstra og komme helt ud over scenekanten frem for at gøre det hele korrekt og ikke mere end det. Det fortæller orkestrets CEO Andreas Vetö ved eftermiddagens musikalske indslag, mens han demonstrerer vigtige universelle ledelsesgreb på mest underholdende vis.

Afslutning og VL Døgnet 2024 på Egeskov Slot

Afslutning på VL Døgnet 2023

Af hjertet tak for endnu et fantastisk VL Døgn, hvor vi var over 600 VL-medlemmer samlet. Dagen bød på masser af networking, god energi og ikke mindst fokus på store samfundsmæssige dilemmaer, hvor det – igen – blev tydeligt for alle, hvor afgørende en rolle erhvervslivet spiller i at løse de store lokale og globale udfordringer. Her får du nu mulighed for at se eller gense afslutningen af VL Døgnet.

VL Insights

Følg med i VL’s nye podcast VL Insights, hvor vi bygger op til VL Døgnet ved at dykke ned i årstemaet Navigating Uncertainty. Vi taler inflation, energiforsyning, kriser i kø og meget mere.

Lyt med her

Fotos fra VL Døgnet 2023

Se fotos fra VL Døgnet 2023 ved at åbne dem i galleriet.

Se mere her