Velkommen til VL Døgnet 2023

Navigating Uncertainty

Glæd dig til skarpe indlæg om formiddagen

På programmet er både nationale og internationale hovedtalere, der vil sætte fokus på undertemaerne i “Navigating Uncertainty”, og der vil være højaktuelle paneldiskussioner modereret af erhvervsjournalist Charlotte Beder.

 

Eftermiddagen tager en engagerende og involverende form

Om eftermiddagen fokuserer vi på konkrete og vedkommende virksomhedscases, og deltagerne vil arbejde med de “Uncertainty”-dilemmaer, der udspringer.

“Navigating Uncertainty” peger ind i den usikkerhed som verden, vores virksomheder og vores medlemmer netop nu og i disse tider står midt i. Det er et tema i bevægelse, idet højaktuelle begivenheder fortsat vil forme, hvad det er, vi som virksomheder og ledere forsøger at navigere i.

Ved hjælp af et kompetent Advisory Board og et særligt blik for VL’s diversitet, er specifikke undertemaer blevet indskærpet, der er relevante for ledere i såvel det østlige som det vestlige Danmark og som er aktuelle for såvel SMV’er som for store globale virksomheder. Det vil ligeledes afspejle sig i talerrækken og de konkrete cases på selve dagen, hvis program er ved at tage form. Allerede nu er en række spændende og yderst relevante talere bekræftet, og alle vil være fysisk til stede. Læs mere nedenfor!

På VL Døgnet er et erhvervsrettet ledelsesperspektiv det konstante, når vi ser på, hvordan virksomhederne og deres CEO’s lige nu navigerer i udvalgte emner som:

Udfordringerne for virksomheder ved den nuværende geopolitiske situation og den globale usikkerhed samt forskydning af globale magtbalancer, der udspringer af krigen i Europa og USA/Kina-relationen
• Den høje inflation – Hvordan navigerer man som virksomhed i dette scenarie, og hvilken betydning har prisstigninger for virksomhed og kunder?
Større krav til en mere lean organisation, særligt for SMV-segmentet. Det handler i højere grad om overlevelse!
• Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere (unge som ældre og dem, der kan noget særligt) – Vi har lavere vækst, samtidig med at visse industrier fortsat har arbejdskraftmangel.
Den vedvarende og tosidede udfordring mellem digital omstilling og grøn omstilling, der fortsat fylder meget for mange virksomheder.
Ud over ovenstående temaer efterlyser flere af VL’s medlemmer også et fokus på de muligheder, der måske findes i den krise vi står i – derfor sætter VL Døgnet også spot på, hvordan virksomhedsledere kan gribe ’the transformation and upside of uncertainty’.

Glæd dig til skarpe indlæg om formiddagen

På programmet er både nationale og internationale hovedtalere, der vil sætte fokus på undertemaerne i “Navigating Uncertainty”, og der vil være højaktuelle paneldiskussioner modereret af erhvervsjournalist Charlotte Beder.

 

Eftermiddagen tager en engagerende og involverende form

Om eftermiddagen fokuserer vi på konkrete og vedkommende virksomhedscases, og deltagerne vil arbejde med de “Uncertainty”-dilemmaer, der udspringer.

Læs om årets Advisory Board

Følg med her på siden, når vi løbende opdaterer programmet for VL Døgnet 2023.

Philipp Hildebrand

BlackRock is the world's largest capital asset manager

Jakob Stausholm

Rio Tinto is a leading global mining group

Marianne Kirkegaard

Jens Bjørn Andersen

Lykke Friis

Eva Berneke

Alexander Lacik

Nader Mousavizadeh

Charlotte Beder

Vært/moderator

Lisbeth Knudsen

Koncernen Altinget og Mandag Morgen, tidl. chefredaktør og kommentator – VL1

PRAKTISK INFORMATION

Hvor og hvornår foregår VL Døgnet 2023?
VL Døgnet foregår den 31. maj kl. 10.00 - 18.00 i Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Når du har tilmeldt dig via tilmeldingslinket her på siden, modtager du en bekræftelse på e-mail. Deltagelse i VL Døgnet er indeholdt i dit kontingent til Dansk Selskab for Virksomhedsledelse.

Bemærk, at tilmelding til middagen skal ske ved særskilt afkrydsning i tilmeldingsblanketten – prisen for middagen er DKK 700 inkl. moms.

Tilmeld dig her.

Læs tilmeldingsbetingelserne her.

HUSK – download VL Forum-appen her og følg udviklingen af VL Døgnet.

Booking af Hotel
Overnatning Tivoli Hotel & Congress Center:
Book her særligt for VL medlemmer.
Kontakt receptionen på tlf: +45 44 87 00 00 ved eventuelle spørgsmål til dit ophold.

Overnatning Wake Up Hotel:
Værelser fra DKK 460, først-til-mølle-princippet. Book her.
Kontakt receptionen på tlf. +45 44 80 00 10 ved eventuelle spørgsmål til dit ophold.

Parkering og transport:
På Tivoli Hotel & Congress Center er der plads til hele 500 køretøjer, og pladserne benyttes efter ”først-til-mølle-princippet” – vær dog gerne opmærksom på, at parkeringshuset er offentligt tilgængeligt, og at vi derfor ikke har mulighed for at reservere plads til dig. Læs mere her om parkering samt transport og kørselsvejledning til Tivoli Hotel & Congress Center.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til info@vl.dk eller ringe til +45 35 43 92 92.

PROGRAM UNDER UDARBEJDELSE

Partnere