Store ambitioner på aktivt VL Topmøde torsdag den 6. maj

8. april 2021

VL Topmøde 2021 har store ambitioner. Genopbygningen af Danmark efter coronaen er digital og grøn, lyder det fra både regeringen og landets store erhvervsorganisationer. Vi har sammensat et program med stærke talere og mulighed for aktiv involvering fra deltagerne. Vi begynder allerede i dag.

 

DET VIRTUELLE VL TOPMØDE 2021: ’DIGITAL RESHAPING’ løber af stablen torsdag den 6 maj fra 15.00 – 18.30. Det bliver en levende og dynamisk konference, der består at to store temaer med livligt engagement med deltagerne.

 

Aktiv involvering

Inden konferencen giver vi VL-medlemmerne mulighed for at deltage i en løbende survey over fire uger i VL Nyt, der nysgerrigt spørger til VL-medlemmernes erfaringer med og perspektiv på digitalisering inden for forskellige større temaer. Spørgsmålene og svarene går igen på selve konferencen, hvor værterne – Clement Kjærsgaard og Lisbeth Knudsen – vil bringe dem i spil i en energisk debat. Meget mere om det senere.

 

Lars Tvede åbner VL Topmødet – vær med til at sætte dit præg

Vi glæder os til at byde velkommen til serieiværksætter, investor & forfatter Lars Tvede, som åbner Topmødet 2021. Efter udgivelsen af bogen Supertrends udviklede Lars sammen med sit team en metode til at indsamle og analysere fremtidens udvikling og tendenser. Med andre ord tegnede han et databaseret levende konsensus-landkort over fremtiden, som gør det muligt at forstå og tackle verdens hastige forandring. Hvordan det kan lade sig gøre, vil han løfte sløret for, når han åbner Topmødet 2021. Men han vil gerne involvere VL-medlemmerne forinden og høre hvilke trends, du ønsker, han skal fokusere på, når han sætter scenen den 6. maj. Derfor har vi allerede i dag sendt dig et udvalg, som du kan vælge imellem. Skriv gerne til VL-sekretariatet på info@vl.dk, hvis du har spørgsmål.

To store keynotesessioner indrammer to sessioner i fire halvlege

Mellem de to store keynotesessioner, som hhv åbner og afslutter konferencen, er to rundbordssessioner, der begge afvikles som et talkshow ledet af Clement Kjersgaard og Lisbeth Knudsen.

De to sessioner fokuserer på to store temaer. Den første session handler om Fremtidens Forretning og stiller spørgsmålet: Hvad skal vi arbejde med? Den anden session tager efter en pause fat i Fremtidens Arbejdsplads og stiller spørgsmålet: Hvordan skal vi arbejde? Hver session består af to halvlege, hvor der bliver zoomet ind på mere specifikke temaer.  Se programmet

Stephen Ibaraki er globalt anerkendt futurist

Stephen Ibaraki afslutter VL Topmødet med en skræddersyet præsentation. Stephen Ibaraki er toprådgiver, serieiværksætter, venturekapitalist og formand og ledende partner i REDDS Capital Han vil inspirere med aktuelle cases om, hvordan kunstig intelligens kan bidrage til at skabe en verden, som kan modstå fremtidige kriser.

Han er en af verdens mest indflydelsesrige eksperter inden for kunstig intelligens og har modtaget flere end 300 globale priser og anerkendelser for sit arbejde. Ikke mindre end 15 gange siden 2006 har canadiske Stephen Ibaraki modtaget titlen som ’Most Valuable Professional’, den prestigefulde MVP-pris, som Microsoft står bag. Læs artikel med Stephen Ibaraki

 

Se programmet her og tilmeld dig

Tilmelding VL Topmøde 2021
6. maj, kl. 15.00-18.30

Se programmet for VL Topmødet