Programmet til dette års store VL Døgn er næsten klart. VL Døgnet afholdes i Aarhus torsdag den 4. juni. Det bliver et flot heldagsprogram, og talerlisten er nu næsten komplet. Blandt highlights er der både spændende temaer og formater som ”Arvingerne” og ”Europa som klimaduks og rollemodel”. Og der er stærke internationale talere som Professor Dan Ariely, Duke University og en af absolut førende psykologer globalt.
Det er temaer i spændende formater, der illustrerer VL Døgnets ønske om både at fokusere på ledelse og på ansvarlighed.

”Arvingerne” er lidt af et scoop, i det VL Døgnet kan præsentere rigtige ”arvinger”. Arvingerne til nogle af de største og mest toneangivende danske familieejede virksomheder. Det bliver blandt andet bestyrelsesformand Jacob Brunsborg, Lars Larsen Group, Group Executive Vice President Poul Due Jensen, Grundfos og CEO Mikkel Grene, Søstrene Grene. Clement Kjersgaard kommer til at guide arvingerne gennem en spændende og ærlig session om, hvordan det er at tage stafetten videre.

”Europa som klimaduks og rollemodel” er en sjældent relevant og alvorlig tematisering af verden af i dag. VL Døgnet kan blandt andet præsentere nogle af de førende danske eksperter til at drøfte og perspektivere Europas rolle og muligheder i en meget presset verden. Ambassadør Friis Arne Petersen, Tyskland, Direktør Lykke Friis, Tænketanken Europa og Ulrik Vestergaard Knudsen, vice-generalsekretær i OECD vil gennem en intens talk diskutere muligheder og trusler.

På den internationale front vil et highlight sikkert blive Professor Dan Ariely. Han er anerkendt som en af verdens førende psykologer og er kendt for TED Talks og tre bestsellers (Predictably Irrational, The Upside of Irrationality og The Honest Truth About Dishonesty). Derudover er han serie-iværksætter. Selvfølgelig. Det kan ikke undgå at blive spændende.

 

Læs mere om talere og programmet her

Og tilmeld dig her

VL Årstema 2020

Læs om ‘Responsible Business – A Competitive Advantage’

Årstemaet 2020 og workshoppen er støttet af Industriens Fond og afvikles og planlægges i samarbejde med CBS, Aarhus Universitet og Alliance of Democracies.