RESPONSIBLE BUSINESS

A Post Corona Perspective

RESPONSIBLE BUSINESS

A Post Corona Perspective

VL Døgnet 2020 i kendte rammer blev aflyst. Nyt virtuelt format erstattede mødet i år. Læs mere

KØBENHAVN 27. MARTS 2020:

Kære deltager i VL Døgnet 2020.

Først og fremmest skal du have hjertelig tak for, at du har tilmeldt dig VL Døgnet den 4. juni i Aarhus. Vi havde glædet os til at se dig, men som annonceret, og som du sikkert har forventet, bliver vi desværre nødt til at aflyse grundet den alvorlige situation, som landet og verden står i.

Sikkerheden for jer og deltagerne er af højeste prioritet for os, og selvom der vil være forbedringer at spore i juni, synes vi ikke, at det er ansvarligt at invitere til så stort et møde så hurtigt. Derfor blev det besluttet i stedet af afholde et Virtuelt af slagsen.

Refundering af indbetalt deltagergebyr

Vi er ved at gennemgå indbetalingerne, og du vil selvfølgelig blive refunderet det indbetalte deltagergebyr. 

Vores bogholderi vil snarest kontakte dig direkte.

Skriv eller ring endelig på info@vl.dk eller +45 35439292 hvis du har spørgsmål.

 

De bedste hilsener & pas på dig selv.

Dansk Selskab for Virksomhedsledelse

Hvordan skal vi fortsat være ansvarlige, når alt gælder overlevelse?

Det virtuelle VL Døgn 2020 var en overvældende succes, synes medlemmerne, som roser den to en halv time lange video-event til skyerne. Kun det sociale aspekt manglede.

Af Eva Andersen, journalist

Lige så svær en øvelse det må være at arrangere en koncert med musikere fra USA, Storbritannien og Danmark, som skal spille sammen – lige så meget skulle klappe for at skabe årets VL Døgn, som foregik på video og blev styret fra et studie i København i samarbejde med Jyske Bank TV.

Så meget desto større var lettelsen hos styregruppen dagen derpå, for torsdagens VL Døgn var velorkestreret og vellykket til mindste detalje, og at deltagerne måtte følge begivenheden på afstand, gjorde kun den to en halv time lange oplevelse mere intens.

“1100 havde tilmeldt sig på forhånd, 700 deltog, det var over al forventning. Det virtuelle møde var en rigtig flot erstatning for det sædvanlige VL Døgn, og jeg er imponeret over det store engagement og de mange gode spørgsmål fra vores medlemmer undervejs,” siger adm. direktør Ida Bratting Kongsted fra VL Selskabet.

“Succesen giver anledning til overvejelser om fremtidens møder, som VL Selskabet arrangerer,” tilføjer hun.

“Vi skal da i tænkeboks nu. Måske fremtiden bliver en stærk kombination af fysiske og virtuelle møder,” siger Ida Bratting Kongsted, som er glad for de mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne. 94 pct. er ”rigtig godt” eller ”godt tilfredse” med årets virtuelle VL Døgn, viser evalueringerne.

“1100 havde tilmeldt sig på forhånd, 700 deltog, det var over al forventning. Det virtuelle møde var en rigtig flot erstatning for det sædvanlige VL Døgn, og jeg er imponeret over det store engagement og de mange gode spørgsmål fra vores medlemmer undervejs,” siger adm. direktør Ida Bratting Kongsted fra VL Selskabet.

 

Masser af guld i et højt tempo

Det var store tanker og stærke refleksioner, som skulle fordøjes i en fart under torsdagens virtuelle topmøde. Talerne havde hver især bare 10-15 minutter til at aflevere deres budskaber, og indimellem afbrød vært Clement Kjersgaard med spørgsmål fra deltagerne, som tikkede ind undervejs.

Rana Foroohar lagde ud, skarpt og præcist fik vi en af verdens førende finansjournalisters bud på, hvem der bliver vindere og tabere på den anden side af krisen, og amerikaneren er ikke i tvivl: De virksomheder, som vælger samfundsansvaret og ikke kun har fokus på aktionærernes interesser, kommer stærkest ud af krisen, lød det fra den internationalt anerkendte CNN-analytiker og klummeskribent hos Financial Times.

Så var det Sir Ralf Speths tur, og den mangeårige topchef for Jaguar Land Rover, som er ejet af indiske Tata Motors, udtrykte sin medfølelse med de millioner af mennesker, som er direkte eller indirekte er ramt af COVID-19 – ikke mindst verdens fattigste.

Jaguar Land Rover er verdenskendt for arbejdet med klima, bæredygtighed og socialt arbejde, et arbejde, som kun er endnu vigtigere nu, da verden skal genopbygges efter pandemien, sagde Ralf Speth, som fortalte om arbejdet mod målet ”Destination Zero”, nul-emissionsbiler, nul ulykker og nul trafikoverbelastning.

De danske keynotes talte Vestas-chef Henrik Andersen og Ulrik V. Knudsen, vicegeneralsekretær i EOCD og her indgik også Thomas Hofman-Bang, direktør i Industriens Fond i den efterfølgende paneldebat.

Læs hele reportagen her.

Gæster

Rana Foroohar

INTERVIEW Outlook for the Global Economy - Are we facing the Perfect Storm?

Sir Ralf Speth

KEYNOTE How can Responsible Business be squared to what we are seeing today?

Henrik Andersen

KEYNOTE Hvordan bringer vi sustainability og vedvarende energi som en del af genopretningen efter Covid19? Og hvor passer det ind for en global virksomhed som Vestas?

Ulrik Vestergaard Knudsen

KEYNOTE Verdensøkonomien og systemiske udfordringer efter krisen: Nye magtbalancer og megatrends.

Thomas Hofman-Bang

PANEL med Henrik Andersen og Ulrik Vestergaard Knudsen

VL Døgnet

Clement Behrendt Kjersgaard

Sir Nick Clegg

Fireside Chat

Lisbeth Knudsen

Velkomst

Theresa Blegvad

Velkomst

Partnere