VL Døgnet 2019 affødte et meningsfuldt samarbejde, der målrettet modarbejder madspild. Da Mette Lykke, CEO i Too Good To Go, havde været på scenen med sit stærke indlæg om madspild og dets effekt på vores CO2-regnskab, rakte Kristina Lee, funktionschef Corporate Facilities, Novo Nordisk, ud til hende: Kan vi sammen reducere madspild fra kantiner – drevet af leverandører?

Efter en kort pilottest er Too Good To Go nu rullet ud i 25 af Novo Nordisks danske kantiner – og er klar til, at flere virksomheder kobler sig på.

”Vi serverer godt to millioner måltider årligt til vores 16.000 kollegaer i Danmark. Det forpligter! Selvom vi stiller ambitiøse krav til leverandørerne om at undgå madspild, er der stadig brugbare rester på vores buffeter, som sikkert kan bruges og er for gode til at smide ud,” fortæller Kristina Lee.

”For vores kollegaer er Too Good To Go en billig og god mulighed, hvis man arbejder sent eller har behov for at supplere aftensmaden hjemme. Og det er en engagerende måde, hvor vi hver især kan bidrage til mindre CO2, og ganske enkelt til at give ens eget bidrag til klimaet. Too Good To Go var hurtigt klar med at skabe et specifikt forum til os på deres app og har været super konstruktive i samarbejdet,” siger Kristina Lee, formand for VL53.

Mette Lykke, der er CEO for Too Good To Go, tilslutter sig.
” Too Good To Go redder dagligt 100.000 måltider sammen med mere end 30.000.000 forbrugere på tværs af Europa.” Kristina Lee var hurtig på VL Døgnet sidste år, og det gav os mulighed for at betjene kantiner i Novo Nordisk. Vi glæder os nu til at indgå lignende partnerskaber for at reducere madspild i Danmark og de øvrige 13 europæiske lande, vi er aktive i. Desto flere vi er om at adressere madspild, desto bedre. Og desto flere muligheder, der er for den enkelte til at bidrage, desto bedre. Vi kan alle sammen gøre vores,” afslutter Mette Lykke, medlem af VL3.

Dette års VL Døgn løbet af stablen torsdag d. 4.juni. Det bliver spændende hvilke ny forretningsinitiativer netværket og inspirationen giver anledning til. Se dette års program her

VL Årstema 2020

Læs om ‘Responsible Business – A Competitive Advantage’