Design af ledelse

Topledelse er udfordret – skal vores ledelsesmodeller nytænkes?

Lisbet Thyge Frandsen

CEO, bObles

CEO i bObles, et stærkt dansk design brand, som lige er startet på en digitaliserings- og vækstrejse udenfor Danmark. Solid topledererfaring fra stillinger som GSVP i Grundfos, CEO i BDO Danmark og CHO i Rambøll. Har lang bestyrelseserfaring fra blandt andet Universal Robots og DEA, og er aktuelt næstformand i CBS bestyrelsen og bestyrelsesmedlem i Industriens Fond og Niras.

Jesper Nygård

CEO, Realdania

CEO i Realdania siden 2013. Jesper Nygård har tidligere været direktør i KAB og IT-ansvarlig i EKJ AS. Hans nuværende tillidshverv er: Bestyrelsesmedlem i DAC (Dansk Artiktektur Center), The C40 Cities Climate Leadership Group, Realdania By & Byg, Fonden for Socialt Ansvar og medlem af Danske Banks rådgivende repræsentantskab. Jesper Nygård er uddannet Cand.scient.adm. fra RUC.

Margrethe Wivel

Forstander, Settlementet, Vesterbro

Margrethe Wivel er forstander i Settlementet på Vesterbro, der blandt driver den sociale handelsgade, Saxogade. Hun har før det været direktør i Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro, hvor hun startede de socialøkonomiske virksomheder Send flere Krydderier, og været med til at starte Place de Bleu. Margrethe har siddet 8 år i Borgerrepræsentationen i Kbh. Margrethe Wivel er uddannet cand. Mag i religionshistorie.

Lavrans Løvlie

Founding Partner, Livework

Lavrans Løvlie is a Founding Partner of the world's first Service Design consultancy Livework. He has helped organizations like Samsung, J&J, Sony, Deutsche Telecom and Digitaliseringsstyrelsen design innovate their services. Lavrans has taught at universities across Europe, and is co-author of the books «Service Design – from Insight to Implementation», and «Service Design for Business”.

Charlotte Beder

Moderator

Charlotte Beder er uddannet journalist og nyhedsvært på TV2 News. Hun har flere år bag sig som erhvervsreporter, bl.a. på Berlingske Business og Jyllands-Postens erhvervsredaktion – og som vært på TV2 Finans. Derudover har Charlotte Beder arbejdet som politisk reporter på Jyllands-Postens Christiansborg-redaktion og været vært på både TV Avisen på DR og flere politiske tv-magasiner på TV2.

Deltagerliste – VL-morgenmøde København