VL Julemøde 2023: Global Update

Torsdag den 21. december kl. 16.00 – 19.00 inviteres alle internationale VL-medlemmer samt danske VL-gruppeformænd til en faglig juleeftermiddag på Nimb i Tivoli.

Se eller gense:

 

VL & AI

Årstema-kickoff & Generalforsamling 2023

 

Torsdag den 26. oktober kl. 09.00 -12.00

 


Se optagelserne her!

Nu udrulles et helt nyt VL Forum intranet!

I den forbindelse kommer også en opgradering af den nuværende VL Forum app. Vi håber, at du vil opleve det nye VL Forum intranet og den opgraderede VL Forum app som forfriskende forbedringer.

Tilmelding til VL Døgnet 2024 er nu åben!

Torsdag den 6. juni på Egeskov Slot

Se Bestyrelsen

Hvem sidder i VL's bestyrelse

VL-medlemmerne

Her er oversigt over hvem, der er med i hvilke grupper.

Pernille Halberg Salamon: Vi kan ikke forestille os, hvad AI kan ende med

Pernille Halberg Salamon, medlem af VL’s Advisory Board, kommunaldirektør i Hørsholm Kommune, medlem af Regeringens Digitaliseringsråd og medlem af VL9, er en erfaren digitaliseringsleder i den offentlige sektor. Som et led i VL Nyts serie om Årstemaet: ”Kræver kunstig intelligens mere intelligens ledelse? giver Pernille Halberg Salamon her sit perspektiv på kunstig intelligens.

Merethe Eckhardt: VL har en særlig struktur, der giver unikke muligheder

Merethe Eckhardt er udviklingsdirektør i Domsstolsstyrelsen og medlem af VL47, som hun også har været VL-gruppeformand for i en årrække. Merethe er nyvalgt til VL’s bestyrelse og ser på VL som et af de mest centrale netværk i Danmark. Læs hvorfor, når VL Nyt zoomer ind på Merethe Eckhardt.

Carsten Topholt: VL har en stærk vision, som vi skal stå ved

Carsten Topholt er finansdirektør – CFO, i TV 2 og er medlem af VL17. Han har en lang og alsidig ledelseskarriere bag sig i blandt andet Finansministeriet og McKinsey & Co. Han er nyvalgt til VL´s bestyrelse og vil særligt fokusere på de stærke tværgående temaer, der evner at engagere VL-medlemmerne på tværs. VL Nyt har taget en snak med Carsten Topholt om hans visioner for VL.

VL & AI – Årstema-kickoff: Kom i gang – og tænk dig om

Torsdag den 26. oktober bød VL indenfor til en stærk kickoff-konference på det nye Årstema: Kræver kunstig intelligens mere intelligent ledelse? Spørgsmålet var der ikke noget entydigt svar på. Men tre pointer stod tindrende klart efter mini-konferencen: Lederen skal tættere på AI og være mere komfortabel. Organisationen skal forstå, hvilke problemer AI kan bruges til at løse. Og alle organisationer skal i gang. Hellere før end siden. Så start i det små.

VL Insights: Inspiration til debat om erhvervslivets rolle

VL´s podcast VL Insights er netop udkommet med en ny episode med fokus på VL & AI. VL Insights er blevet modtaget rigtigt positivt af VL’s medlemmer. Det er ikke overraskende ifølge den erfarne erhvervsjournalist, Solveig Bjørnestad, der står bag det redaktionelle fokus i podcasten.

Tom Knutzen: Træd et skridt tilbage og stil dig selv de store spørgsmål

Tom Knutzen, bestyrelsesformand og medlem af VL46, er en af Danmarks mest erfarne topledere. Fra sin bestyrelsesposition ser han ud over et foruroligende globalt landskab. Men der er håb, og der er flere ting, som en leder kan – og bør – gøre.

VL-gruppen: Flot og festligt jubilæum – 30 år for VL27

VL27 fra det midt- og vestjyske fejrede for nyligt 30-års jubilæum i flotte rammer og med masser af ideer til de kommende år.

VL-gruppeformandsturné: Et stadigt stærkere VL

De årlige møder med de over 100 VL-gruppeformænd er af meget høj prioritet. Her får VL Selskabet præcise input om hverdagslivet i grupperne. Hvad fungerer godt, og hvad bøvler man med? Samtidig har gruppeformændene mulighed for at blive opdateret på de store linjer i VL Selskabet. Det er i øvrigt en selvstændig pointe, at møderne skal være engagerende og involverende – præcist som et helt klassisk godt VL-møde. I disse uger afsluttes sensommerens turné rundt i landet.

GRØD-stifter: Jeg skal gøre det på min måde

På VL Døgnet i forsommeren var det store fokus på, hvordan vi navigerer i usikkerhed og hvordan vi kan lede dilemmaer. Et af de to dilemmaer, der blev præsenteret, var fra virksomheden GRØD, hvor stifter og ejer, Lasse Skjønning Andersen, VL42, stillede op med en ”live-case” og spurgte sine VL-kolleger til råds. Lasse Skjønning Andersens case var et af de store højdepunkter på VL Døgnet. Nu er der gået en sommer, og VL Nyt har taget en opfølgende snak for at høre, hvordan det er gået med at løse hans dilemma.

VL-gruppen: Diversitet, DNA og liv mellem møderne

Der er mange forskellige måder at leve VL-livet på. I VL91 er et nøgleord diversitet, og fokus er i høj grad på at balancere det faglige, det personlige og det netværksmæssige. For formanden Jens Odgaard Olsson har omdrejningspunktet i de seneste år særligt været en fælles forståelse af gruppens DNA og et stort fokus på struktureret relations-opbygning.

Lars-Erik Brenøe

Executive Vice President, A.P. Møller-Maersk

Se kommende arrangementer

Se kommende arrangementer her

VL Døgnet 2020

Gå til VL Døgnet 2020 siden

Videoer

Vi har samlet et udvalg af videoer fra vores mange arrangementer, se mere her

VL Årsmøde

Se eller gense VL Årsmøde 2019

VL Årstema

Læs mere om VL Årstema: ‘Responsible Business – A Competitive Advantage’

Medlemsoversigt

Se hvem, der er VL-medlemmer.