VL sommerhilsen 2023

30. juni 2023

På vegne af VL Selskabet vil jeg gerne takke af for en god første sæson af 2023 og samtidig ønske jer alle en rigtig skøn sommer.

Vi har som vanligt haft fuld fart på, og særligt på opfordring fra jer har vi vægtet introduktionen af VL Insights – en podcastserie, hvor I som medlemmer, ledere og eksperter har haft mulighed for at berige hinanden. I sommerferien har I måske tid til lidt ekstra inspiration, og vi har netop lanceret de 4 seneste episoder. Lyt med her. Samtidig kan jeg love jer, at der kommer endnu flere episoder, når vi tager fat på efteråret.

Her åbner vi også op for en lancering af næste års VL-tema – ’Kræver kunstig intelligens mere intelligent ledelse?’ To vigtige datoer vil være torsdag den 26. oktober 2023, hvor VL’s generalforsamling afvikles i Børssalen i København efterfulgt af en toprelevant konference, hvor vi tager hul på temaet. Hold dig opdateret på kommende events her. Det hele kulminerer vanen tro på VL Døgnet i 2024, der som annonceret vil blive afholdt den 6. juni 2024 på Egeskov, Fyn. Du kan allerede nu tilmelde dig her.

Samtidig er det en vigtig erfaring for os i VL Selskabet, at der er stor opbakning til endnu mere samarbejde mellem VL-grupperne og VL Selskabet. Traditionen tro havde vi inviteret til VL-gruppeformandsmøde inden selve åbningen af VL Døgnet 2023 – og her havde vi i VL Selskabet og bestyrelsen fornøjelsen af at mødes med 64 formænd, som var tilmeldt mødet. Læs mere her.

I direkte forlængelse heraf tager jeg på den årlige landsdækkende turné, hvor alle VL-gruppeformænd er inviteret. Jeg glæder mig til at komme rundt i hele landet og drøfte VL-erfaringer og -udfordringer med jer.

Endelig har vi med stor entusiasme netop lanceret det nye VL Forum Intranet og App, og vi har allerede den første uge konstateret en meget stor interesse og langt overvejende utrolig positiv feedback. Som med alle specialudviklede systemer er vi på en rejse, og der skal derfor lyde en tak til de af jer, som har indsendt jeres feedback til vores support. Vi samler nu sammen og prioriterer inden sommerferien, hvad de næste vigtige tiltag bliver. Sørg for, at du og din VL-gruppe er med fra starten og bliver en del af det nye VL Forum.

Jeg og hele VL Selskabet glæder os til at tage hul på efteråret og det fortsatte samarbejde med jer. På genhør!

Mange sommerhilsner

Ida Bratting Kongsted
Adm. direktør
VL – Dansk Selskab for Virksomhedsledelse

VL-grupperne og VL Selskabet: stor opbakning til styrket samarbejde

Læs mere

VL internationalt: Danskere skal forstå Asien som andet og mere end Kina

Læs mere

Nyt intranet og opgraderet app!

Læs mere