Sæt spot på S’et i ESG

10. juni 2023

Mette Rønnau, VL106, direktør hos Cabi, deltog også på VL Døgnet og stod klar i foyeren til en snak om S’et i ESG, socialt ansvarlig rekruttering, fastholdelse, forebyggelse og onboarding. Vil du og din virksomhed også sætte spot på S’et i ESG? Som uafhængigt non-profit videnshus stiller Cabi uden beregning værktøjer, viden og rådgivning til rådighed, fordi de har bevilling på Finansloven. Få derfor et kvalificeret oplæg uden beregning på jeres næste VL-møde.

Cabi tilbyder din VL-gruppe et oplæg om, hvordan virksomheder kan lykkes med både forretningen, bundlinjen plus nuværende og potentielle medarbejdere.

Som uafhængigt non-profit videnshus stiller Cabi uden beregning værktøjer, viden og rådgivning til rådighed, fordi de har bevilling på Finansloven. Oplægget er derfor uden beregning for din VL-gruppe.

Din VL-gruppe kan med udgangspunkt i et motiverende oplæg fra Cabi sætte spot på S´et i ESG, drøfte udfordringer og dele erfaringer sammen.

Tag fat i Mette Rønnau og book Cabi til et VL-møde 2. halvår 2023 eller 2024 om f.eks.:

  • Risikostyring – er I udfordret af sygdom, mistrivsel eller dårligt arbejdsmiljø?
  • Skal I i gang med eller blive bedre til en grøn og socialt ansvarlig omstilling af virksomheden?
  • Mangler I viden om, hvordan I dokumenterer og måler jeres sociale ansvar?
  • Vil I gerne rekruttere og ansætte med mere diversitet, men ved ikke hvor I skal starte?

Skriv eller ring til Mette Rønnau, VL106, direktør hos Cabi, på mer@cabiweb.dk og mobiltelefon 2083 4964.

Cabi – kort fortalt

I over 20 år har ledere fra alle brancher brugt Cabi til at få viden om og sparring til socialt ansvarlig rekruttering, fastholdelse, forebyggelse og onboarding. Det har betydet, at mange står stærkere med værktøjer til strategisk, operationelt og dokumenterbart arbejde. Det kan du også.

Med hjælp fra Cabi kan du:

  • tilgå viden, værktøjer og webinarer samt få hjælp, når det passer dig
  • ringe til Cabis eksperter på 8612 8855 alle hverdage og få sparring på regler og løsninger, inden for S’et i ESG, rekruttering, sygefravær m.m.

Sidste år ringede 1.500 til Cabi og fik hjælp til netop deres udfordringer.

Som uafhængigt non-profit videnshus stiller Cabi uden beregning værktøjer, viden og rådgivning til rådighed, fordi de har bevilling på Finansloven.

Læs mere på www.cabiweb.dk

Steen Vallentin om VL Døgnet 2023: Vores forståelse af verden er nødt til at ændre sig

Læs mere

Reportage fra VL Døgnet: Hvordan vil det ende? Sådan her…

Læs mere