TO NYE højtprofilerede navne på VL Døgnet 2021

24. september 2021

FELICITY ASTON

The Explorer’s Mindset

…Truly, remarkable…” – er citatet om Felicity Aston fra HRH Prince Charles. Det er en stor ære, at den prisbelønnede britiske polarforsker, forfatter og ekspeditionsleder har accepteret vores invitation til at tale til VL Døgnet 2021. Felicity er den første kvinde, der har krydset Antarktis alene. Det var en rejse på 1744 km, som varede 59 dage og gav hende en plads i Guinness World Records. Hun har bidraget til flere film og TV-shows – særligt for BBC Science og History. Felicity er Fellow af både the Royal Geographical Society i London og The Explorers Club i New York. Blandt de mange priser er the 2014 Women of Discovery Award from WINGS WorldQuest, 2019 Special Contribution Award fra National Geographic Traveller UK og et Honorary Doctorate fra Canterbury Christ Church University.  I 2015 modtog hun The Queen’s Polar Medal og blev udnævnt som MBE (Order of the British Empire) for hendes enestående arbejde med polarforskning.

Felicity vil afslutte Døgnet med en spændende session, hvor hun afprøver deltagernes ”Explorers Mindset”. Et afgørende mindset for fremtidens ledere, der skal kunne omfavne det ukendte og ikke mindst turde ændre kurs og reboote for at kunne tackle ekstreme situationer. Felicity er netop kommet tilbage fra en ekspedition på Grønland med fokus på klimaforandringer, som er hendes passion.

MARTHA REHNBERG

Rebooting The Economy in an era of Planetary Decay?

Det er også en stor glæde at kunne præsentere Märtha Rehnberg, Co-Founder & CEO, DareDisrupt som taler til VL Døgnet 2021. Med hendes nøgleord: “Technological Intuition” og “Responsible Disruption” vil hun på VL Døgnet udfordre deltagerne med temaet “Rebooting The Economy in an era of Planetary Decay?” – Hvordan kan vi bruge effekterne af pandemien som løftestang og vinde mere, end vi har tabt? Hvad kræver det at levere en ny æra af velstand og vækst?

Som en ægte dagsordensætter har Märtha Rehnberg en række priser bl.a. fra St. Gallen Symposium, der har valgt hende som ‘Leader of Tomorrow’ tre år i træk. I 2018 blev hun medlem af EU’s ‘Industry 2030’ og i 2019 blev hun udpeget til at være medlem af regeringens Green Growth Team. Märtha var tidligere ansat hos Maersk og har en double degree fra Copenhagen Business School og Esade i Barcelona.

Vi glæder os til at byde Märtha Rehnberg velkommen til VL Døgnet 2021 – in person – i Den Sorte Diamant den 26. oktober.

 

Hvad får du med hjem?

Pandemien har vist os vigtigheden af omstillingsparathed. Men overgangen til en ny normal afhænger af lederskabets mod til at reboote og sætte en ny kurs. Med konkrete cases og udveksling af viden vil du blive inspireret og rustet til at se nye muligheder og turde gribe ud efter dem.

Vi glæder os til at mødes sådan rigtigt igen. Denne gang i Den Sorte Diamant, hvor vi har gjort noget særligt ud af rammerne for at bygge nye relationer og styrke dit netværk med ligesindede.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os i Sekretariatet på info@vl.dk / +45 35439393.

Vi ses i Den Sorte Diamant!