Endnu engang har vi glæden af et postkort fra en af vore internationale VL-grupper. Denne gang en af de mere spektakulære. For når VL112, Bangkok tager på den årlige tur, tager de for alvor det globale ledelses-perspektiv på.

I år gik rejsen til Indien, nærmere bestemt Chennai (det tidligere Madras), hvor gruppen besøgte både Vestas og FLSmidth. Tidligere ture har bragt gruppen rundt i Thailand. Til Chiangmai, hvor Pandora var vært. Til Saraburi hos Royal Copenhagen og hos BMW Rayong. Og udenlands til Malaysia for at besøge United Plantations og Laos, hvor Carlsberg var målet.

Vi bringer med glæde en lille håndfuld billeder fra turen – med håbet om at flere af jer vil give os updates fra hverdagslivet i vores mere end 120 grupper. Send endelig fotos og reportager fra jeres mange gode møder til os på info@vl.dk.

 

Billedet ovenfor viser Direktør Lars Riis (til venstre), Vestas, Chennai og Formand for VL112 Tom Sørensen.

Billedet ovenfor viser President Anders Bech, Region Subcontinental India, FLSmidt, der præsenterer FLS’ imponerende organisation i Indien.

Billedet ovenfor viser VL112 medlemmerne, der nyder solen og turen til et af de berømte templer i Chennai.

VL Årstema 2020

Læs om ‘Responsible Business – A Competitive Advantage’