Styregruppen for VL Døgnet 2020, med formand Theresa Blegvad, VL103, Aarhus i spidsen, mødtes i sidste uge i de historiske rammer hos Schouw & Co., hvor Formanden for Salling Fondene, Jens Bjerg Sørensen, VL6 var vært.

VL Døgnet 2020 holdes torsdag 4. juni i Aarhus Musikhus under overskriften ’Responsible Business – Kan det betale sig?’

En række af indlægsholderne, debattører og moderatorer er på plads, og skitsen til programmet er gennemskrevet, og opdateres selvfølgelig løbende. I år ønsker vi at udfordre jer ved at skabe en mere interaktiv involvering i de forskellige sessions, og netop det vil vi også fokusere meget på. Vi glæder os til den store dag og er meget taknemmelige for, at vi har fået etableret partnerskaber med en række virksomheder, som giver os muligheden for, at vi kan løfte et særligt VL Døgn for jer i Aarhus’ optimale rammer”, siger Theresa Blegvad.

På VL Døgnet 2020 giver vi ordet til førende talere og virksomhedsledere, der med udgangspunkt i årstemaet: ‘Responsible Business – A Competitive Advantage’, vil inspirere hinanden og deltagerne med spørgsmålet ‘Kan det betale sig?’. Vi tager også tråden op fra Davos 2020, og ruster dig som virksomhedsleder til at tænke nyt og arbejde konkret med Responsible Business som en konkurrencefordel.

Vi stiller skarpt på balancen mellem virksomhedernes globale ansvar og det helt nære perspektiv. På balancen mellem værdiskabelse for samfundet og for den enkelte virksomhed – og endelig den teknologiske balance mellem menneske og robot eller kunstig intelligens. En balance, der stiller helt nye krav til verdens virksomhedsledere om at kunne kombinere et aktivt samfundsansvar og høj moral med kravet om også at øge den positive bundlinje. På VL Døgnet inspireres og engageres du til at arbejde med fremtidens ledelsesmodeller for Responsible Business.

Vær med den 4. juni 2020 i Musikhuset i Aarhus, når VL-medlemmerne og internationale topnavne mødes, networker, og videndeler om det højaktuelle tema, og for alvor skubber til erhvervslivets agenda med VL Døgnet 2020 ‘Responsible Business – kan det betale sig?’.

VL Årstema

Læs om ‘Responsible Business – A Competitive Advantage’