For mange er VL Døgnet et tilbagevendende årligt højdepunkt, hvor man som virksomhedsleder og VL-medlem har mulighed for at tilbringe en dag sammen og få nye relationer, ny viden, kompetencer og internationale perspektiver, der inspirerer til at blive en bedre leder og til at finde nye forretningsmodeller til gavn for den danske konkurrenceevne og det danske samfund.

Inspirationen kommer igen i år fra flere virksomhedsledere, som har premiere på VL Døgnet.

Vi glæder os

Thomas Kirk Kristiansen – formand for LEGO Fonden og næstformand for LEGO A/S

Thomas Kirk Kristiansen taler for første gang til VL Døgnet 2019, hvor han er del af et stærkt line-up i vores deep dive session, der handler om Innovation.

Thomas Kirk Kristiansen og LEGO er på hjemmebane, da legetøjsgiganten i årevis har været garant for implementeringen af bæredygtighed og innovation med Verdensmålene som løftestang. LEGO Fonden støtter bl.a. UNICEF i arbejdet om at skabe bedre uddannelse og sikre læring gennem leg. Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse til alle.

Den gode, kreative leg har været en del af LEGO brandet helt fra starten i 1932, da Ole Kirk Kristiansen stiftede LEGOKoncernen. Siden da har LEGO brandet udviklet sig markant, og fokus på ’Læring igennem leg’ og den positive forskel, som LEGO brandet kan gøre for børn i hele verden, er stærkere end nogensinde. Thomas Kirk Kristiansen taler om, hvordan LEGO brandet og børns udvikling og trivsel, samt opnåelse af Verdensmålene globalt er uløseligt forbundet.

Fakta: Thomas Kirk Kristiansen til VL Døgnet 2019

Stilling: Formand for LEGO Fonden og næstformand for LEGO A/S

Hvor: Auditorium

Hvornår: 11.30-12.45

Hvad: Deep Dive Session: INNOVATION (I)

Dr. Deborah Dunsire – CEO Lundbeck

Den 1. september 2018 tiltrådte Dr. Deborah Dunsire stillingen som administrerende direktør for Lundbeck. Den 6. juni har vi fornøjelsen af at byde Deborah Dunsire velkommen til VL Døgnet for første gang.

Deborah Dunsire har boet i USA siden 1994, og er opvokset i Sydafrika, hvor hun i 1985 blev uddannet på University of the Witwatersrand, Johannesburg. Dr. Dunsire er en erfaren CEO, med mere end 30 års klinisk, kommerciel og international ledelseserfaring fra biotek- og medicinalindustrien, og har således en bred videnskabelig og forretningsmæssig erfaring. Hendes omfangsrige professionelle og ledelsesmæssige erfaring omfatter stillinger som administrerende direktør i henholdsvis XTuit Pharmaceuticals, Inc., FORUM Pharmaceuticals Inc. og Millennium Pharmaceuticals, Inc.

Til VL Døgnet vil Deborah Dunsire medvirke i Deep Dive Sessionerne: STRATEGY I & II, hvor hun bl.a. vil tale og debattere om Verdensmålene som løftestang for virksomheders strategi og forretning.

 

Fakta: Dr. Deborah Dunsire til VL Døgnet 2019

Hvem: President & CEO H. Lundbeck A/S

Hvor: Pacific Ocean & Auditorium

Hvornår: 11.30-12.45 & 13.30-14.30

Hvad: Deep Dive Session: STRATEGY (I) & (II)

Alexander Lacik – CEO Pandora

Alexander Lacik blev ansat som CEO for Pandora i foråret 2019. Det glæder os, at Alexander Lacik har takket ja til at tale og debattere til VL Døgnet om Verdensmålene og forretningsstrategi.

Alexander Lacik er uddannet bachelor i business administration (BBA) på Växjö Universitet i Sverige. Tidligere har han haft forskellige topposter hos internationale selskaber rundt om i verden, såsom Britax Childcare, Reckitt Benckiser og Procter & Gamble.

Til VL Døgnet vil Alexander Lacik debattere i eftermiddagens Deep Dive session ’STRATEGY II’ sammen med Deborah Dunsire, CEO Lundbeck; Lars Sandahl Sørensen, CEO SAS, Danmark, Anders Top Haustrup, CEO PlusPack og Christina Boutrup, forfatter og Kinaekspert.

 

 

Vi glæder os til at byde dem alle sammen hjerteligt velkommen på talerstolen til deres første VL Døgn – som forhåbentlig blot bliver et blandt mange – torsdag den 6. juni i FN Byen.

Fakta: Alexander Lacik til VL Døgnet 2019

Stilling: President & CEO Pandora A/S

Hvor: Auditorium

Hvornår: 13.30-14.30

Hvad: Deep Dive Session: STRATEGY (II)