Den 22. Januar blev listen over de 100 mest bæredygtige virksomheder i verdenen offentliggjort under World Economics Forum i Davos i Schweiz. Her var den danske bio-science virksomhed Chr. Hansen med helt i toppen.

VL havde til årsmødet d. 3 oktober inviteret Mauricio Graber, CEO i Chr. Hansen og medlem i VL-gruppe 46, op på talerstolen i forbindelse med lanceringen af årstemaet 2019: ‘FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter’. Her forklarede Mauricio Graber, hvordan FN’s Verdensmål er en central og integreret del af virksomhedens formål, strategi og kultur.

“Det at arbejde for en bedre verden har dybe rødder i vores produkter og vores organisationskultur. Som virksomhed giver det os et stærkt overordnet formål, som er tæt forbundet med bæredygtighed, og som vores medarbejdere virkelig identificerer sig med. De er stolte af at arbejde med noget, der giver mening, og hvor de kan bidrage til et højere formål hver dag,” understregede Mauricio Graber i en pressemeddelelse i forbindelse med kåringen.

Her fra VL skal der lyde et stort og fortjent tillykke til Chr. Hansen, der som virksomhed går forrest i kampen for en bedre planet, og agerer inspirerende rollemodel for os alle, der brænder for en mere bæredygtig verden.

Gå til Årsmøde 2018 her

Ønsker du at genopleve VL’s årsmøde og lanceringen af dette års årstema ‘FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter’ kan du gøre dette her

Gå til Årstema siden her

Du kan også læse mere om årstemaet og arbejdet med at implementere Verdensmålene i danske virksomheder her