Virksomhedsbesøg på VL Døgnet – 7. juni 2024

 

Som en del af VL Døgnet tager vi fredag den 7. juni om formiddagen på et AI-fokuseret virksomhedsbesøg. Vi har lavet aftaler med en række spændende lokale virksomheder.

På denne side kan du læse om de virksomheder, du har mulighed for at besøge. Transport til og fra virksomhederne foregår på egen hånd og for egen regning.

Du skal vælge, hvilken virksomhed du gerne vil besøge, via linket i den e-mail du har modtaget fra Dansk Selskab for Virksomhedsledelse med overskriften “VL Døgnet – læg dit eget program nu!”.

Såfremt I i stedet har aftalt individuelt møde i jeres egen VL-gruppe om fredagen, skal vi også bede dig om at angive dette via linket i den e-mail du har modtaget fra Dansk Selskab for Virksomhedsledelse med overskriften “VL Døgnet – læg dit eget program nu!”.

Besøg Inwatec i Odense

Inwatec ApS er globalt førende inden for robotteknologi målrettet industrielle vaskerier. Det passionerede team af 100 LaundryNerds arbejder med avanceret kamerateknologi, machine learning og kunstig intelligens til at sikre hurtig, præcis og sikker sortering af store mængder vasketøj – med det formål at reducere omkostningerne, spare energi og ressourcer, samt begrænse brugen af kemikalier. Inwatec er i dag en del af JENSEN-GROUP.

Kom og se robotterne i praksis, mød teamet og hør stifter Mads Andresen fortælle om udviklingen af Inwatec fra tech start-up til etableret virksomhed med 6 Gazeller, og ikke mindst om den stolte LaundryNerd-kultur.

 

Inwatec ApS, Hvidkærvej 30, 5250 Odense SV

Program 10:00 - 12:30:

Velkomst med brunsviger og kaffe

Stifter af Inwatec, Mads Andresen, holder oplæg om Inwatec og AI

Rundvisning hvor det er muligt at se AI og robotstyret sortering af vasketøj i praksis

Refleksioner og spørgsmål

Inwatec byder på en dejlig frokost med networking

Besøg Cabinplant i Haarby

Cabinplant har årelang erfaring med brugen af AI og machine learning. Virksomheden begyndte brugen af AI i 90’erne, hvor der blev udviklet et system til kornsortering baseret på neurale netværk.

Senere er en såkaldt multiheadvægt udviklet, hvor komplekse algoritmer sikrer den højeste performance på markedet. Sidste skud på stammen er et fiskesorteringsanlæg baseret på machine learning, der kan sortere fisk efter art.

På ERP-siden arbejder Cabinplant med optimering af stamdata ved hjælp af AI. Cabinplants IT-leverandør SOAK A/S kommer og fortæller om implementering af AI baseret på Microsoft Fabric.

 

Cabinplant A/S, Roesbjergvej 9, 5683 Haarby

Program 9:00 - 12:00:

Velkomst med kaffe

Rundvisning hos Cabinplant

CEO hos Cabinplant, Lars Ryholl, holder oplæg om Cabinplant og brugen af machine learning/AI

Partner hos SOAK A/S, Søren Agerbo Frydensbjerg, holder oplæg om brugen af AI i forhold til ERP

Refleksioner og spørgsmål

Cabinplant byder på en frokostsandwich med networking

Besøg SIMAC og Svendborg Maritime Erhvervspark

Konkrete erfaringer med AI/Automation med udsigt til Svendborg Havn

Hør C.C. JENSEN A/S’ ledelses og medarbejderes erfaringer med automatisering og AI. Hør det nyeste fra en af verdens førende teknologileverandører, UiPath. Og bliv klogere på SDU’s Computer Science-uddannelser samt to afgangsstuderendes forventninger til deres næste arbejdsgiver. Slut af med frokost og lokal øl på rooftop med udsigt til Svendborg Havn.

 

SIMAC, Nordre Havnevej 4, 5700 Svendborg

Program 10:00 - 13:00:
  • Status på AI hos en af verdens førende teknologiudbydere, UiPath
    En af verdens største virksomheder inden for automatisering af white collar-arbejdsprocesser. Hør hvordan kombinationen med de nyeste AI-værktøjer giver helt nye muligheder for at opnå både effektivisering, højere arbejdsglæde og fastholdelse.
  • SMV styrker vækst med automatisering og AI, C. C. JENSEN
    En af pionererne i automatisering af funktionærernes arbejdsprocesser, og nu står AI på agendaen. Hør om den ledelsestanke der ligger bag, hvordan medarbejderne har taget imod de nye teknologier samt de gevinster der er ved frigøre ressourcer til vækst.
  • Sådan kan virksomhederne bruge nyuddannede i Datalogi og AI, SDU
    En af landets førende uddannelsesinstitutioner indenfor datalogi og AI. Hør hvilke kompetencer de nyuddannede bringer til bords, og bliv klogere på, hvad de studerende lægger vægt på, når de skal vælge arbejdsgiver.

Herefter frokost og afslutning på toppen af Svendborg på SME’s store tagterrasse – nyd et udvalg af (syd)fynske råvarer tilberedt og sponsoreret af Hotel Svendborg. Borgmester Bo Hansen kigger fordi og byder på en lokal kold øl fra Svendborgsund Bryghus.

SIMAC uddanner navigatører, skibsførere og maskinmestre. Naboen, Svendborg Maritime Erhvervspark, er byens nye udviklingshub. Her huses bl.a. BlueTech Center og MARS (Maritime Autonomous Reliable Systems) som er med i NextGen Robotics (anvendelse af autonome systemer sammen med AI).

Besøg Hesehus i Odense

Hesehus er Danmarks førende e-handelshus og leverandør af prisvindende B2B- og B2C-webshops – lige fra strategi og forretningsudvikling til design, user experience og optimering.

AI spiller en vigtig rolle både internt i Hesehus med egen AI-assistent, der med sin store interne viden er en stor hjælp i dagligdagen, og i Hesehus’ e-handelsplatform, hvor AI bl.a. gør livet som onlinekøbmand mere effektivt. Hesehus er tre år i træk kåret til Danmarks førende digitale bureau, når det gælder e-commerce, og beskæftiger 180 medarbejder.

Glæd dig til at se konkrete eksempler på begge anvendelser af AI og høre om de ledelsesmæssige overvejelser. For eksempel har Hesehus indført 8 principper for anvendelse af AI, som skal guide alle i organisationen, så AI bliver et plus i hverdagen.

 

Hesehus, Englandsgade 24, 5000 Odense C

Program 10:00 - 12:30:

Velkomst med brunsviger og kaffe

CEO hos Hesehus, Lars Hedal, holder oplæg om Hesehus og AI

Refleksioner og spørgsmål

Hesehus byder på en dejlig frokost med networking

Besøg TV 2 i Odense

TV 2 Danmark er en public service-virksomhed med store digitale målsætninger og en mangeårig solid position på det danske tv-marked. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og leverer public service på kommercielle vilkår.

TV 2 har længe været optaget af både digitalisering og de store teknologiske forandringer på tv- og streamingmarkedet. Derfor er TV 2 allerede langt med at integrere AI-løsninger i konkrete produkter og services – kort sagt, TV 2 er allerede langt med at integrere AI i produktionen.

Du kan glæde dig til både at høre om de teknologiske muligheder med AI, og du får også et ledelsesmæssigt perspektiv på TV 2`s erfaringer med implementering: Hvor skal man starte?

Endelig får du en kort rundvisning på TV 2.

 

TV2 Danmark A/S, Kvægtorvet, Rugårdsvej 25, 5000 Odense C

Program: 10:00 - 13:00

Velkomst, kaffe, program v. Jakob Kwon, nyhedschef, TV 2 Nyhederne

Oplæg 1: Generative AI har ramt mediebranchen. Få et indblik i, hvad der er muligt at skabe med AI allerede nu. v. Bo Bergstedt, Technology Strategist, TV 2

Oplæg 2: Hvordan implementerer TV 2 AI-løsninger? Hvor skal man starte?, v. Jakob Kwon, nyhedschef, TV 2 Nyhederne

Rundvisning

TV 2 byder på en dejlig frokost-sandwich med networking

Læs mere om de workshops du kan deltage i på VL Døgnet

Læs mere her

Tilbage til VL Døgnet 2024

Se talerne her

Læs mere om VL’s Årstema 2023/2024

Læs mere her

VL Insights – har du hørt vores podcasts om VL & AI?

Lyt med her