SUSTAINABLE
LEADERSHIP
LIVE!

 


SUSTAINABLE
LEADERSHIP
LIVE!

 

Velkommen til VL Døgnet 2022:
Sustainable Leadership LIVE!

2022 Årstemaet ’Sustainable Leadership’ er kulminationen på vores arbejde med FN’s Verdensmål gennem de sidste tre år. Et arbejde, der kun er blevet mere relevant og presserende, og som kalder på vores kollektive kompetencer. Du inviteres hermed til VL Døgnet 2022 i Tivoli Congress Center den 25. maj.

Glæd dig til skarpe indlæg om formiddagen

På programmet er både nationale og internationale keynote speakers, der vil sætte fokus på de centrale elementer i Sustainable Leadership, og der vil være højaktuelle paneldiskussioner modereret af Clement Kjersgaard.

Eftermiddagen tager en engagerende og involverende form

Om eftermiddagen skal deltagerne selv i arbejdstøjet og sammen udvikle konkrete action points ud fra dilemmaer forberedt til lejligheden under Årstemaet: Sustainable Leadership.

Der er tale om en dag, hvor der i særlig grad er mulighed for at påvirke udviklingen og sætte skub i de forandringer, virksomhederne og verden venter på. En betydningsfuld dag med et vigtigt tema, du ikke vil gå glip af!

 

Let’s Lead the Change Together

VL Døgnet 2022 afholdes
onsdag den 25. maj kl. 10.00 – 18.00
med mulighed for efterfølgende middag

Tivoli Congress Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København

Saga er en partineutral bevægelse for den yngre generation. Saga kæmper for, at de yngre generationer i højere grad bliver hørt og inkluderet i beslutningsprocessen i virksomheder og samfundet generelt. Læs mere om SAGA

Kristian Cedervall Lauta

10:10 Keynote: Kriser som fremkaldervæske

Annica Bresky

10:40 Keynote: The leadership role and delivering sustainability

Annemarie Meisling

11:00 Første paneldebat

Jonas Frørup Mikkelsen

11:00 Første paneldebat

Jesper Nygård

11:00 Første paneldebat

Henriette Fenger Ellekrog

11:00 Første paneldebat

Mikkel Severin

11:40 Keynote: Følelsesmæssig Intelligens er det nye sort i Sustainable Leadership

Christian Bason

12:50 Anden paneldebat

Jeanette Fangel Løgstrup

12:50 Anden paneldebat

Annette Stube

12:50 Anden paneldebat

Henrik Lund

12:50 Anden paneldebat

Kasper Damsø

13:30 Let's Lead the Change Together

Carsten Toft Boesen

13:30 Let's Lead the Change Together

Martin Hasgard Olesen

13:30 Let's Lead the Change Together

Mark Watts

16:35 Keynote: Converting Companies to Sustainability

Jeppe Kofod

18:00 Dinner Speaker

Clement Behrendt Kjersgaard

Moderator

Ida Bratting Kongsted

Dansk Selskab for Virksomhedsledelse – VL16

Lisbeth Knudsen

Koncernen Altinget og Mandag Morgen, tidl. chefredaktør og kommentator – VL1

Praktisk information & program

PRAKTISK INFORMATION

Hvordan foregår VL Døgnet 2022?
VL Døgnet 2022 foregår fysisk i Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Når du har tilmeldt dig via tilmeldingslinket, modtager du en bekræftelse fra VL på mail.
Bemærk at tilmelding til middagen skal ske særskilt – prisen for deltagelse er 500 kroner.

Tilmeld dig her.

Se link til Tilmeldingsbetingelserne her

HUSK – Download VL Forum appen og følg udviklingen af VL Døgnet her.  

Streaming:
VL Døgnets formiddag optages og vil være tilgængeligt for VL medlemmer i dagene efter

Booking af Hotel:
Overnatning Tivoli Hotel & Congress Center:
Pris for VL-medlemmer kr. 1.195 pr. nat inklusiv morgenmad. Book her særligt til VL medlemmer.
Kontakt receptionen på tlf: +45 44 87 00 00 ved eventuelle spørgsmål til dit ophold.

Overnatning Wake Up Hotel:
Værelser fra kr. 600, først til mølle princip. Book her.
Kontakt receptionen på tlf: +45 44 80 00 10 ved eventuelle spørgsmål til dit ophold.

Parkering og transport:
På Tivoli Hotel & Congress Center er der plads til hele 500 køretøjer, og pladserne benyttes efter ”først-til-mølle-princippet” – vær dog gerne opmærksom på, at parkeringshuset er offentlig tilgængeligt, og at vi derfor ikke har mulighed for at reservere plads til dig.
Læs mere her omkring parkering og transport fra Københavns Lufthavn, med tog, fra Oslo-båden, til fods fra Hovedbanegården/Tivoli og el-biler.

Skriv eller ring gerne til os på info@vl.dk eller +45 3543 9292 hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig fysisk og virtuelt!

PROGRAM

10:00

10 min

VL Døgnet åbnes i Tivoli Congress Salen

10:10

20 min

Keynote: Kriser som Fremkaldervæske – Kristian Cedevall Lauta - Professor og katastrofe forsker

10:30

30 min

Keynote: The Leadership Role and Delivering Sustainability – Annica Bresky - President og CEO for Stora Enso

11:00

40 min

Paneldebat: 'Sustainable Leadership i Virkeligheden' ved moderator Clement Kjersgaard

11:40

20 min

Keynote: Følelsesmæssig Intelligens er det nye sort i Sustainable Leadership – Mikkel Severin - CEO og Executive Advisor i Mind Control

12:00

50 min

Frokost og networking i foyeren

12:50

40 min

Anden paneldebat: 'Sustainable Leadership i Virkeligheden – Returns' ved moderator Clement Kjersgaard

13:30

185 min

Let's Lead the Change Together

16:35

20 min

Keynote: Converting Companies to Sustainability – Mark Watts - Executive Director C40 Cities Climate Leadership Group og Senior Associate ved University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership.

16:55

15 min

Opsamling og afrunding på dagen ved Bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen

17:10

20 min

Satiregruppen MAGT underholder med et indlæg omkring vores tema

17:30

30 min

Drinks, musik

18:00

20 min

Udenrigsminister Jeppe Kofod

18:30

Middag i Harlekin & Columbine

10:00 - 10 min
VL Døgnet åbnes i Tivoli Congress Salen

Bestyrelsesformand for VL Lisbeth Knudsen sætter scenen for Sustainable Leadership og for dagen – hvorfor dette årstema og hvordan ser det ud i vores danske virksomheder lige nu?
Lisbeth Knudsen lancerer resultater for medlemsanalysen ved Associate professor CBS Steen Vallentin og Megafon: VL og Sustainable Leadership – virksomheders arbejde med bæredygtighed


10:10 - 20 min
Keynote: Kriser som Fremkaldervæske – Kristian Cedevall Lauta - Professor og katastrofe forsker

Kriser er som en fremkaldervæske, der viser svagheder og styrker ved vores samfund. Hvad kan ledere lære af kriserne og hvordan får vi gjort dem til nyttige redskaber for en bæredygtighedsledelse?


10:30 - 30 min
Keynote: The Leadership Role and Delivering Sustainability – Annica Bresky - President og CEO for Stora Enso

Annica Bresky vil tale om den transformation, virksomheder skal igennem for at kunne levere den bæredygtighed, der er nødvendig for vores samfund – med udgangspunkt i hvad de gør i Stora Enso


11:00 - 40 min
Paneldebat: 'Sustainable Leadership i Virkeligheden' ved moderator Clement Kjersgaard

Annemarie Meisling - Senior Director af Corporate Affairs i Chr. Hansen
Jonas Frørup Mikkelsen - Second Deputy Director ved OSCE’s kontor for demokratiske institutioner og menneskerettigheder (ODIHR)
Jesper Nygård - Adm. Direktør for Realdania
Henriette Fenger Ellekrog - Chief HR Officer og member of the Executive Management hos Ørsted A/S

Og vores Young Changemakers:

Jesper Theil Thomsen – Chief Executive Officer, Soundboks Copenhagen

Andreas Faarup - Co-founder af Firmnav


11:40 - 20 min
Keynote: Følelsesmæssig Intelligens er det nye sort i Sustainable Leadership – Mikkel Severin - CEO og Executive Advisor i Mind Control

IQ er godt, EQ er bedre. Og en god IQ toppet med en god EQ er det bedste. Men hvad er følelsesmæssig intelligens, og hvad kan den bruges til i relation til Sustainable Leadership? Ledere med høj selvindsigt har medarbejdere, der yder meget, mens ledere med lav selvindsigt på det følelsesmæssige område har demotiverede medarbejdere


12:00 - 50 min
Frokost og networking i foyeren
12:50 - 40 min
Anden paneldebat: 'Sustainable Leadership i Virkeligheden – Returns' ved moderator Clement Kjersgaard

Christian Bason - Direktør for Dansk Design Center
Jeanette Fangel Løgstrup - CEO of Expon, Member of board, JP Politiken Media and SEAS-NVE Strømmen A/S – VL73
Annette Stube - Executive Vice President hos Stora Enso
Henrik Lund - CEO for Naturli

Og vores ’Young Changemakers’:

Alexander Bruhn Hasenberg - Leder af projektteam i Danske Bank, medstifter af Saga
Cecilie Gyldenvang Møller - Arbejder med Sustainable transformation


13:30 - 185 min
Let's Lead the Change Together

Efter frokost er eftermiddagens program planlagt som et involverende og engagerende program, hvor vi arbejder med konkrete cases og dilemmaer indenfor temaet Sustainable Leadership. Målet for eftermiddagen er at alle deltagerne sammen producerer ”VL´s 10 Bud om Sustainable Leadership”. Det foregår i et spændende mix af kort oversigt over de centrale begreber og relevante og autentiske inspirations-cases præsenteret af:

Direktør Kasper Damsø fra Strøjer Tegl
CEO Carsten Toft Boesen fra Niras
Case fra Netto / TBA

På den baggrund laver vi et spændende og dynamisk arbejde i grupper for at nå frem til de 10 Bud

Med andre ord: Alle deltagende VL-medlemmer er i aktiv proces med det formål at bringe Årstemaet Sustainable Leadership til næste niveau og sammen at skabe VL’s 10 bud på Sustainable Leadership


16:35 - 20 min
Keynote: Converting Companies to Sustainability – Mark Watts - Executive Director C40 Cities Climate Leadership Group og Senior Associate ved University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership.

Virksomhederne er i centrum for den globale omstilling til bæredygtighed. Ingen løsning på klima-, økologi- og ulighedskrisen er mulig uden forretningsmæssig handling. I løbet af det næste årti bliver virksomheder nødt til at tilpasse formål, strategi og ambition til langsigtet værdiskabelse for samfundet for at motivere deres medarbejdere og trives kommercielt som en bæredygtig virksomhed. Hvordan skal de gribe den opgave an? Sidst men ikke mindst ser vi på hvor langt C40 initiativet er kommet i forhold til at udvikle bæredygtige byer, og hvad har coronaen betydet for udviklingen?


16:55 - 15 min
Opsamling og afrunding på dagen ved Bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen
17:10 - 20 min
Satiregruppen MAGT underholder med et indlæg omkring vores tema
17:30 - 30 min
Drinks, musik
18:00 - 20 min
Udenrigsminister Jeppe Kofod

Giver et syn på den aktuelle verdenssituation


18:30
Middag i Harlekin & Columbine

Menu:
’Coq au vin’
Kyllingebryst pocheret i rødvin ~ grov rodfrugtsmos ~ rødvinssauce med urter, perleløg og bacon – hertil a part: Grønkål, sennep, syltede rødløg, æbler, solsikkekerner
Rabarberkompot ~ Creme anglaise på hyldeblomst ~ krystalliseret hvid chokolade


Partnere