The Reboot

 

26th of October 2021

 

In The Queens Hall at The Royal Danish Library in Copenhagen, Denmark

AGM 2021 & The Reboot Summit!

REBOOT! COVID-19 instantly changed how we live and work and will change our behavior long after the pandemic has let go of our society. Companies as well as the public sector plunged into implementing digital technologies, new business models and new processes with an unprecedented acceleration. The office moved home – into the living room or the kitchen. Shopping and entertainment went on-line and the large gatherings and events went into standby mode. Hard pressed by the situation, we learned a whole new meaning of change and agility. Of social responsibility. Of self-leadership and virtual leadership. 

The actions we take today to restart the Danish society can create a successful cycle for new growth and accelerate digitalization and green transition. Experience from previous recessions reveals that this is not only possible, but in fact an habitual factor of the effect of recessions. If we steer the restart with care and co-think development in a united approach, we will see a new force of change and action towards the future. 

In the coming months, all organizations will have to enter a restart phase, but the questions are numerous. What is the best we can learn from the crisis? Should our business model have a service overhaul? Do we need to change our operational capacity, and is our the supply chain have sufficient links to respond to future global shocks? What are the strengths and weaknesses of our organization and organizational culture? Or in our leadership values? 

Several new companies and old, established organizations have been forced to reconfigure their product and service, recalibrate their customer database, and completely change their action plans and strategies. 

Successful companies and organizations will be able restart strongly if they embrace the new normal with the right mindset, strategy and culture in place. The important transition to a successful new normal will depend on leaders being able to see the new opportunities and not least having the courage to reboot and set the new course. 

 

We look very forward to seeing you at the AGM & Summit 2021 where VL-members again will meet with peers, debate, inspire and build new relations. The meeting is held in the Queens Hall, The Royal Danish Library in Copenhagen on Tuesday the 26th of October 2021. The meeting is for members only.

Speakers

Gerd Leonhard

13:10 The Future beyond Corona - the next 3-5 years

Märtha Rehnberg

13:30 Rebooting the Economy in an era of Planetary Decay?

Anne Louise Eberhard

15:15 Rebooting Leadership & Business

Scott Galloway

16:15 Post Corona - From Crisis to Opportunity

Henrik Fisker

15:15 Rebooting Leadership & Business

Nina Østergaard Borris

15:15 Rebooting Leadership & Business

"...The World moves faster and faster in that direction and we want to be part of the entire Sustainability Agenda"

Ole Green

13:50 How do we Accelerate Green Growth and Export?

Sebastian Koks Andreassen

13:50 How do we Accelerate Green Growth and Export?

Poul Due Jensen

13:50 How do we Accelerate Green Growth and Export?

Lars Sandahl Sørensen

15:15 Rebooting Leadership & Business

Michael Bang Petersen

16:00 How do we Emerge Stronger from the Pandemic?

Michael Holm

15:15 How do we Accelerate Green Growth and Export?

Christopher Sorensen

13:50 How do we Accelerate Green Growth & Export?

Felicity Aston

17:00 Explorers Mindset - How can leaders embrace an explorers mindset and build productive habits to tackle extreme conditions and the unknown.

Felicity Aston

Morven McLean

Clement Behrendt Kjersgaard

Lars Lokdam

Lisbeth Knudsen

Practical information & Program

Practical information

 

Date:
Tuesday 26th October 2021

Time:
From 10:45 am to 21:00 pm (CET)

Please note!
Chairmans Meeting starts at 10.00 am and ends at 11.00 am (CET)

PrIce:
DKK 3.800 (ex VAT)

Place:

The Queens Hall, The Royal Danish Library, Søren Kierkegaards Plads 1, Copenhagen

Hotels:
Accommodation in connection with participation in the VL Summit can be booked directly with the following hotels:

Hotel Marriott
Kalvebod Brygge 5
DK-1560 Copenhagen
Book directly here

Wakeup Copenhagen
Carsten Niebuhrs Gade 11
DK-1577 Copenhagen
Book directly here

Please do not hesitate to contact the Secretariat at info@vl.dk or +45 35439292 if you have any questions regarding the Summit.

Program

10:00 AM

45 min

Pre-Meeting VL Chairmen

10:45 AM

30 min

Arrival & Coffee

11:15 AM

45 min

AGM 2021

12:00 PM

60 min

Lunch

01:00 PM

10 min

The Reboot - Opening remarks by Chairman Lisbeth Knudsen

01:10 PM

20 min

The Future beyond Corona - the next 3-5 years

01:30 PM

15 min

Rebooting The Economy Rebooting The Economy in an era of Planetary Decay?

01:45 PM

45 min

How will we accelerate green growth and export?

02:30 PM

45 min

Coffee break

03:15 PM

45 min

Rebooting Leadership & Business

04:00 PM

15 min

How will we emerge stronger from the corona?

04:15 PM

45 min

Post Corona - From Crisis to Opportunity

05:00 PM

30 min

Explorers Mindset

05:30 PM

30 min

Drinks

06:00 PM

180 min

Dinner

10:00 AM - 45 min
Pre-Meeting VL Chairmen

Pre-meeting with VL Chairmen facilitated by Managing Director Ida Bratting Kongsted, VL


10:45 AM - 30 min
Arrival & Coffee
11:15 AM - 45 min
AGM 2021
12:00 PM - 60 min
Lunch
01:00 PM - 10 min
The Reboot - Opening remarks by Chairman Lisbeth Knudsen

Opening remarks by Chairman Lisbeth Knudsen


01:10 PM - 20 min
The Future beyond Corona - the next 3-5 years

Gerd Leonhard - Keynote Speaker, Futurist; Humanist, Author, CEO The Futures Agency (live from Switzerland)


01:30 PM - 15 min
Rebooting The Economy Rebooting The Economy in an era of Planetary Decay?

Märtha Rehnberg, Founder, Entrepreneur & CEO DareDisrupt


01:45 PM - 45 min
How will we accelerate green growth and export?

Ole Green (VL27) CEO & Founder Agrointelli
Sebastian Koks Andreassen, (VL5) CEO Green Hydrogen Systems
Poul Due Jensen, CEO Grundfos
Christopher Sørensen, CEO GreenLab


02:30 PM - 45 min
Coffee break
03:15 PM - 45 min
Rebooting Leadership & Business

Michael Holm, CEO Systematic
Anne Louise Eberhard (VL70), Member of the Board of a.o. Bavarian
Nina Østergaard Borris, COO & Owner, United Shipping & Trading Co. (USTC)
Lars Sandahl (VL46) CEO DI
Henrik Fisker, Chairman, CEO and Designer, Fisker Inc. (Live from Silicon Valley)


04:00 PM - 15 min
How will we emerge stronger from the corona?

Professor Michael Bang Petersen, The University of Aarhus - The Hope Project


04:15 PM - 45 min
Post Corona - From Crisis to Opportunity

Interaktiv fireside chat with Professor Scott Galloway, Stern (Live from New York)


05:00 PM - 30 min
Explorers Mindset

British Polar Explorer Felicity Aston in conversation with Morven McLean (Live from UK)


05:30 PM - 30 min
Drinks
06:00 PM - 180 min
Dinner

Partners