2. juli 2024

Kære VL-medlemmer,

 

Med denne sommerhilsen vil vi gerne sige jer tak for endnu et fantastisk VL-år. Vi er i VL Selskabet både glade og stolte over den udvikling, som vi har konstateret over de seneste år – ikke mindst på baggrund af jeres mange gode input og evaluering af tværgående arrangementer. Det seneste bevis vi har, var den overvældende interesse for VL Døgnet, hvor vi til sidst måtte lukke for tilmelding. 750 medlemmer fik en plads og deltog, og vi har fået utroligt flotte evalueringer tilbage. Fantastisk.
Vi oplever ganske enkelt, at VL er meget velfungerende som helhed; at I er glade for at være med.

 

Medlemsanalyse

Lige efter sommerferien kommer vi således også med en medlemsanalyse. Faktisk har vi kontinuerligt hvert andet år målt på udviklingen af VL og tilfredsheden med at være en del af netværket. Jeg håber meget, at I vil give jer tid til at deltage i denne medlemsanalyse, da det er et vigtigt pejlemærke for bestyrelsen og os i VL Selskabet, hvilken retning VL skal udvikle sig i.

 

Roadshow for VL-gruppeledere i hele landet og internationalt

En tradition, som jeg personligt glæder mig rigtig meget til, er det landsdækkende roadshow i august-september, hvor jeg har mulighed for at mødes med ledelsen i alle VL-grupperne. Formålet med denne turné er at komme rundt i hele landet og internationalt (virtuelt) drøfte VL-erfaringer og -udfordringer – men også at samle input til den videre strategi for udviklingen af det samlede VL. Hvis du har input, som du gerne vil have, at din VL-gruppeleder tager med til fælles drøftelse, så tag fat i vedkommende over sommeren. 

 

Lancering af Årstema 24/25

Sæt allerede nu et kryds i kalenderen den 2. oktober 2024 kl. 9.00 – 13.00 for deltagelse i generalforsamlingen samt lancering af næste Årstema. Mødet afvikles både fysisk i København og virtuelt. Bestyrelsen er allerede nu i fuld gang med at forme temaet, og succesen med at udrulle inspiration og engagere jer alle på tværs af VL-grupperne vil fortsætte. Vi er således allerede nu ved at lægge op til nye afsnit af vores podcast VL Insights og gentager også succesen fra foråret med en række regionale konferencer.

 

VL Forum Intranet og App

Endelig skylder vi jer en opdatering på VL Forum Intranet og App. Og her kan vi i skrivende stund konstatere, at næsten 90% af alle VL-medlemmer er kommet godt i gang. Vi håber, at du fortsat oplever det nye VL Forum som en forbedring trods begyndervanskeligheder. Vi har siden lanceringen udviklet en række yderligere tiltag, som vi har lavet en særlig opsummering på. Læs mere her.

 

Med de ord ønsker vi jer en dejlig sommer og endnu engang tak for jeres engagement.

Ida Bratting Kongsted
Adm. direktør

 

 

Hvordan går det med VL Forum Intranet og App?

Læs om de nyeste opdateringer her.

Hvem er det glade team på billedet?

Læs mere her.