Inspirationskatalogerne er… inspirerende

8. september 2023

VL’s Inspirationskataloger har nu været på gaden til fri afbenyttelse i mere end et år. De bliver løbende opdateret og det ser ud til, at de bliver godt brugt ude i VL-grupperne.

Af Anders Monrad Rendtorff

„Endelig“. „Hvor er det godt, at de er så praktiske“. „Det er godt at vide, at ideerne allerede er blevet testet af andre grupper“. Det er bare nogle få af de mange kommentarer, som VL Selskabet har fået fra grupperne om Inspirationskatalogerne over det seneste års tid.

”Inspirationskatalogerne er lavet på baggrund af de mange input fra VL-grupperne. Både i forbindelse med den årlige VL-gruppeformandsturné og de mange kommentarer, som vi får løbende fra medlemmerne”, fortæller Tinne Lilholt-Grøne, der er Executive Coordinator i VL Selskabet og blandt andet ansvarlig for, at Inspirationskatalogerne hele tiden er opdaterede.

“Vi hører fra mange medlemmer, hvor hjælpsomt det har været med disse Inspirationskataloger. Og lige nu barsler vi med endnu en opdatering omkring emnet offboarding.”

Tinne Lilholt-Grøne

Executive Coordinator, VL - Dansk Selskab for Virksomhedsledelse

Der er aktuelt tre forskellige Inspirationskataloger, som alle er tænkt som brugbare værktøjer til VL-grupperne. De to mest populære er „VL-møderne“, der fokuserer på, hvordan de mange møder i gruppen kan blive endnu bedre samt „VL-medlemmerne“, der fokuserer på, hvordan man sætter rekruttering mere i system, hvordan man bedst kan onboarde, så det nye medlem bliver i gruppen, og også hvordan man kan komme omkring det ofte ret svære emne om offboarding.

”Vi hører fra mange medlemmer, hvor hjælpsomt det har været med disse Inspirationskataloger. Og lige nu barsler vi med endnu en opdatering omkring emnet offboarding. Vi har indtryk af, at dette kan være svært for mange VL-grupper. Derfor kontakter de selvfølgelig os i VL Selskabet – og derfor vi nu prøver at hjælpe på forhånd”, afslutter Tinne Lilholt-Grøne.

Find Inspirationskatalogerne her

Læs også:

VL-gruppen: Diversitet, DNA og liv mellem møderne

Læs også:

GRØD-stifter: Jeg skal gøre det på min måde

Læs også:

Forsvaret til VL og dansk erhvervsliv: Vi er ‘open for business’