Din VL-gruppe kan også prøve et ”magisk” gruppemøde

8. september 2023

Formand for VL91, Jens Odgaard Olsson, er CEO i Timm Vladimirs Køkken og oplevede et helt særligt godt møde i sin egen VL-gruppe tidligere på året. Et møde, som han nu vil tilbyde andre VL-grupper.

Af Anders Monrad Rendtorff

”Mødet tog udgangspunkt i Navigating Uncertainty og startede med, at to medlemmer af gruppen delte nogle af deres erfaringer med at ”navigere i uforudsigelighed”. Ærligt og lige på. Derefter tog Timm Vladimir over og orkestrerede en madlavnings-session, hvor han undervejs selv fortalte om sine erfaringer med uforudsigeligheden. På den måde blev mødet både en tematisering af VL´s Årstema, som jo er relevant for alle. Og en styrkelse af gruppen på det sociale og personlige niveau. Det blev et af de møder, vi alle vil huske tilbage på”, fortæller formand for VL91, Jens Odgaard Olsson.

 

Er du og din VL-gruppe interesseret?

Jens Odgaard Olsson har sikret en meget fordelagtig pris for en VL-gruppe. Modellen er baseret på et ordinært VL-gruppemøde, der blot foregår i et af Timm Vladimirs køkkener, der findes i Aarhus, Valby og Amager. Gruppen starter typisk selv, og det kunne være med et fokus på uforudsigeligheden i arbejdet som leder.

Derefter træder man ud i køkkenet, hvor man oplever kombinationen af at lave mad sammen – og spise den. Og korte sessioner med Timm Vladimir, der fortæller om sin egen historie om rejsen fra standupkomiker til succesfuld ejer af en virksomhed med over 100 medarbejdere. Fokus er til dels på rejsen og nogle af de centrale dilemmaer undervejs; f.eks. det afgørende spørgsmål om lederskab.

 

Tag kontakt til Jens Odgaard Olsson på jens@timmvladimir.dk, hvis du er interesseret.

VL-gruppen: Diversitet, DNA og liv mellem møderne

Læs mere

Nyt VL-medlem: Onboarding har været afgørende for mit udbytte af VL

Læs mere

Læs også:

Inspirationskatalogerne er… inspirerende

Læs også:

GRØD-stifter: Jeg skal gøre det på min måde

Læs også:

Forsvaret til VL og dansk erhvervsliv: Vi er ‘open for business’