VL-gruppeformandsturné over de næste par uger

14. august 2023

De højt prioriterede årlige møder med VL-gruppeformænd er lige om hjørnet. Der er ét topaktuelt emne: nemlig den videre udvikling af VL. Møderne har en aktiv og involverende dagsorden, hvor grupperne får rig lejlighed til at drøfte relevante emner med både hinanden og VL Selskabet.

Af Anders Monrad Rendtorff

Hvert år er formålet det samme. At diskutere VL’s udvikling. Og det på en måde, hvor formændenes synspunkter og holdninger er i centrum.

”I år vil vi særligt fokusere på at styrke det gensidige kendskab mellem grupperne. De fleste formænd efterlyser faktisk tips, tricks og gode råd fra de andre grupper, om hvad der virker. Så det vil vi give god plads”, fortæller adm. direktør i VL Selskabet, Ida Bratting Kongsted.

”Et andet emne, som vi har hørt de seneste år, er formændenes fokus på sammensætningen af grupperne. Det gælder både rekruttering, onboarding og offboarding – altså når et medlem skal forlade en gruppe. Det er et svært område, og der vil vi præsentere et nyt koncept, som jeg glæder mig meget til at få feedback på”, uddyber Ida Bratting Kongsted.

Møderne ser ud til at blive vel modtaget. Allerede nu har de fleste formænd tilmeldt sig. Har du ikke nået det endnu, er der stadig pladser. Tilmeld dig her.

”Jeg glæder mig meget. Det er et absolut højdepunkt hvert eneste år at møde alle vores gode og engagerede formænd”, afslutter Ida.

VL-gruppeformandsmøderne er over hele landet

VL-gruppernes formænd kan vælge mellem 7 forskellige datoer og lokationer alt afhængigt af, hvad der passer bedst:

Kickoff er mandag d. 21. august på Egeskov, som i øvrigt er vært for næste års VL Døgn. Dagen efter er i Aalborg, og onsdag d. 23. august er der møde om formiddagen i Aarhus og om eftermiddagen i Vejle/Kolding. Turen går derefter til København og Nordsjælland med møder henholdsvis fredag d. 1. september og mandag d. 4. september. Endelig er det afsluttende møde i Esbjerg torsdag d. 7. september.

Som gruppeformand kan du stadig nå at tilmelde dig her.

Velkommen tilbage til et aktivt VL-efterår

Læs mere

Inspiration til at arbejde systematisk med dilemmaledelse

Læs mere

Kom tæt på det nye forsvarsforlig – VL & InterForce 30. august

Læs mere

Oplev Danmarks Underholdningsorkester

Læs mere