VL Døgnet byder på spændende live-cases om svære dilemmaer

25. maj 2023

Navigating Uncertainty og ledelsesmæssige dilemmaer er det store fokus for VL Døgnet 2023. Én ting er at høre og tale om det. Men noget helt andet er at være i et ægte dilemma, hvor man så at sige skal vælge mellem pest eller kolera. Der er bare ikke nogen rigtig løsning. Det ved GRØD og Billund Lufthavn godt. Og de stiller op til VL Døgnet med hver sin live-case, som du som VL Døgn-deltager kommer til at diskutere og give gode råd til.

Af Anders Monrad Rendtorff

På VL Døgnet prøver vi kræfter med at lede et dilemma i praksis. To af vores stærke VL-medlemmer stiller op med ægte ledelsesmæssige dilemmaer. Så ægte, at de er ”live” og at I som VL Døgn-deltagere kommer til at drøfte, inspirere og give gode råd til de to topledere.

 

Den unge startup og den solide jyske leder

Vi har fået to af vores dygtige VL-medlemmer til at stille op. Jan Hessellund, VL121, er mangeårigt VL-medlem og har været CEO for Billund Lufthavn siden 2018. Gennem de seneste år er Jan Hessellund gået fra den ene krise til den anden, ikke mindst på grund af den dæmper på rejseaktiviteter, som covid-19 skabte. Bæredygtighedsspørgsmålet er en anden udfordring, der presser sig på. Og senest er det de nye lufthavnsafgifter, der repræsenterer store ledelsesmæssige udfordringer. Jan Hessellund er en værdig repræsentant for de mange topledere, der arbejder hårdt i de danske virksomheder – og som sikkert spejler mange af de udfordringer, som danske ledere ser ind i.

Lasse Skjønning Andersen, VL42, er den anden topleder, der stiller op med en live-case. Han er ung – blot 34 år – og er stifter og CEO for GRØD, der er en af de mange stærke startups i fødevaresektoren. Lasse Skjønning Andersen har på mange måder været inkarnationen af den nye generation – i pagt med bæredygtighed, sunde madvaner og de yngre målgrupper. Men det er omvendt svært at drive restauranter i krisetider, og madmæssige modeluner kan skifte hurtigt. Lasse Skjønning Andersen repræsenterer de yngre ledere, som vi i VL meget gerne vil have flere af. Så vi glæder os til at høre hans historie og til at diskutere casen og give gode råd.

 

Ægte cases

Det ærligt spændende på VL Døgnet er, at casene er ægte og aktuelle. Der er endnu ikke fundet en løsning; casene handler ikke om noget, der allerede er sket. Næh, tværtimod er casene her og nu. Både Jan Hessellund og Lasse Skjønning Andersen vil fortælle ærligt og ligefremt, hvad deres ledelsesmæssige dilemmaer er. Og du kan som VL-medlem være med til at præge deres ledelsesmæssige beslutninger.

Mød Lasse Skjønning Andersen, stifter og CEO, GRØD, VL42

Lasse Skjønning Andersen startede GRØD i 2011, som i dag består af 10 restauranter, 200 medarbejdere og produktsalg i +1000 butikker, samt en spirende online abonnementsforretning. GRØD omsatte i 2022 for DKK 50 millioner (40% vækst sammenlignet med 2021).

Lasse Skjønning Andersen har studeret musik på LCCM i London. Hans drøm har altid været at lave grød til folket, og han drømmer om at lave “Apple inden for mad”; at skabe det stærkeste globale bæredygtige fødevarebrand, der sælger plantebaserede kvalitetsprodukter i hele verden på flere kanaler.

 

Mød Jan Hessellund, CEO, Billund Lufthavn, VL 121

Jan Hessellund har været CEO for Billund Lufthavn siden 2018 og er en erfaren resultatorienteret leder med styrke i forandring og udviklingen af virksomheden. Billund Lufthavn beskæftiger op til 1.100 medarbejdere i højsæsonen.

Jan Hessellund er uddannet i Dansk Supermarked og har suppleret med forløb på f.eks. IMD og senest bestyrelsesuddannelsen på CBS. Jan Hessellunds baggrund er en lang karriere i Dansk Supermarked og efterfølgende i Billund Lufthavn. Han er medstifter af VL121 i Horsens, som blev stiftet i 2013.

Glæd dig til en aktiv eftermiddag

VL Døgnet er pakket med stærke internationale og danske oplæg, keynotes, paneldebatter og en særlig involverende session i løbet af eftermiddagen.

Her går vi all-in på helt konkrete og aktuelle ledelsesdilemmaer fra to danske virksomheder. Vi møder CEOs, vi hører deres dilemma, og i grupper diskuterer vi, hvad der kan være en vej igennem dilemmaet. Hvordan man skal navigere i usikkerhed – i praksis. Glæd dig til to aktive timer med ægte live-cases.

Mød VL Insights på VL Døgnet 2023

Læs mere

Erhvervsministeren på VL Døgnet 2023

Læs mere

Se hele programmet for VL Døgnet 2023