At ride på ryggen af inflationen

13. april 2023

Hvordan navigerer man som virksomhed i det nuværende høj-inflationsscenarie, og hvilken betydning har prisstigninger for virksomheder og kunder? Handler det i højere grad om overlevelse end tidligere – især for de mindre virksomheder? Med den nyeste episode af VL Insights fortsætter vi opbygningen til Navigating Uncertainty LIVE på VL Døgnet 2023. Glæd dig til at lytte med, når vært Solveig Bjørnestad har besøg af bestyrelsesformand for BlackRock Nordic Christian Clausen, VL3 samt ejerleder hos Dalgaard Supermarked & bestyrelsesformand hos DA Lisbeth Dalgaard Svanholm, VL20. Derudover hører vi fra eksperterne chefstrateg hos PFA Tine Choi Danielsen og vicedirektør i Nationalbanken Thomas Harr om, hvorfor inflationen er så svær at slå ned.

Du kan også finde VL InsightsApple Podcasts, Google Podcast og Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Følg med i VL’s nye podcast VL Insights, hvor vi bygger op til VL Døgnet ved at dykke ned i årstemaet Navigating Uncertainty. Vi taler inflation, energiforsyning og meget mere. Derudover giver erhvervsminister Morten Bødskov en forklaring på, hvorfor erhvervspolitik er blevet sikkerhedspolitik.

Læs mere og lyt med