VL Årsmøde 2022 gav stof til eftertanke

28. oktober 2022

VL’s Årsmøde blev i år afholdt med særligt fokus på den globale situation. Global Update 2022 kom hele verden rundt for at give et overblik. Overskriften er enkel: Den hedder ”Usikkerhed” og ”Uforudsigelighed” med flere samtidige krisesituationer, der påvirker alle samfund. Og der var selvsagt også fundet plads til en kvik-analyse af den aktuelle politiske situation i Danmark. Den er også uforudsigelig.  Se filmen her, hvor du kan opleve politisk analytiker Noa Redington udlægge den politiske situation i Danmark og få også en smagsprøve på nogle af de budskaber, som det kyndige panel forsynede de cirka 350 VL-medlemmer med under kyndig guidance fra bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen og den garvede internationale analytiker fra Berlingske, Kristian Mouritzen. Panelet bestod af danske eksperter fra alle verdenshjørner; nemlig Ulrik Vestergaard Knudsen, Deputy Secretary General for OECD, Camilla T. N. Sørensen, lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier på Forsvarsakademiet, Philip Khokhar, Asien-korrespondent for DR samt Jesper Steinmetz, USA-korrespondent for TV 2.

Se reportagefilmen fra Årsmødet her
Se det fulde oplæg fra Noa Redington her
Se den samlede og meget spændende paneldebat

VL Generalforsamling med årets gang og nye bestyrelsesmedlemmer

VL afholdt torsdag den 13. oktober den årlige generalforsamling. Det var en fin gennemgang af årets gang, og højdepunktet var valget af to nye, kvindelige, bestyrelsesmedlemmer; nemlig Helle Borup Friberg (VL28), der er adm. direktør i Økologisk Landsforening og Christina Hvid (VL46), der er adm. direktør i Molio. I næste VL Nyt vil du få præsenteret de to ny bestyrelsesmedlemmer i et par korte film.

Se her den samlede generalforsamling
Her kan du se en kort film, der sammenfatter VL’s aktive år