Kære VL medlem.

Kan du unde dig selv en eftermiddag i godt selskab med VL-kolleger og fremragende internationale og danske talere?

Vær med, når vi torsdag den 4. juni, kl. 15.00 åbner for det ambitiøse Virtuelle VL Døgn 2020 med meget prominente key notes. Vi glæder os til at se, høre og diskutere med:

  • Rana Foroohar, Global Business Columnist, Associate Editor, FINANCIAL TIMES & Global Economic Analyst, CNN
  • Sir Ralf Speth, CEO,  Jaguar Land Rover,
  • Ulrik Vestergaard Knudsen, Deputy Secretary-General, OECD,
  • Henrik Andersen, CEO, Vestas 
  • Thomas Hofman-Bang, CEO, Industriens Fond
  • og ikke mindst dig. 

Clement Kjersgaard er vært for det Virtuelle VL Døgn og vil gennemføre både interviews og debat i en global live-streaming med vores gæster fra USA, England, Frankrig og Danmark.
 
Vi stiller skarpt på de afgørende dilemmaer, som virksomhedsledere og bestyrelser står med både nu og efter Coronakrisen. Hvordan kan virksomhederne på en gang fastholde et aktivt og positivt samfundsansvar, når al opmærksomhed er på at overleve eller bare at komme tilbage på sporet?
  
Effekten af pandemien på den globale økonomi, på industrier og markeder er usikker og risikerer at skubbe verden ind i en svær recession. 

Det er fristende at spare sig til overlevelse, men det er på samme tid afgørende at nytænke  forretningsmodeller, produkter og ikke mindst forsyningskæder. Det stiller alt sammen toplederne over for meget store og grundlæggende spørgsmål.

Hvor længe varer sundhedskrisen og den økonomiske krise? Hvor dyb bliver krisen? Hvad er vejen frem? Hvordan kan vi fastholde værdier og samfundsansvar i den nye post Corona tilpasningsproces? Og hvordan kan vi være med til at skabe de nødvendige forandringer, der skal til for at opnå et ’Build back better’ scenarie og finde mulighederne på den anden side af krisen?

Det er nogle af de spørgsmål, som Clement Kjersgaard vil stille dig og vores gæster.

Jeg håber, at du vil tage imod vores invitation til VL’s første Virtuelle VL Døgn og være med til at vidensdele og skabe engagerende diskussioner, som vil kunne inspirere dig til at finde muligheder for din virksomhed og bidrage til løsninger på denne tids store problemer. Deltagelse er selvfølgelig eksklusivt for VL-medlemmer, og adgang til det virtuelle VL Døgn 2020 er gratis.

Med venlig hilsen

Lisbeth Knudsen
Formand, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse