Midt i vor egen hektiske travlhed med at organisere aflysninger af workshops, omsætte VL Døgnet til et virtuelt koncept og justering af vore mange aktiviteter har jeg fået en lang række tilkendegivelser fra jer medlemmer om, at I savner VL.

I savner et sted, hvor man kan inspireres, få luft, tale med andre ligesindede.

Tak for det.  JA. Vi kan faktisk spille en vigtig rolle som hjælp og inspiration til jer, der lige nu – døgnet rundt – beskæftiger jer med rigtig svære dilemmaer. Dilemmaer om forretningen, om medarbejderne, om leverandører og kunder. Ja, faktisk om stort set alt.

Hvem kan man tale med i sådan en situation?

 

Selvfølgelig kan VL spille en stærkere rolle

Nogle af VL-grupperne har vist sig meget aktive i de seneste uger. Mens andre afventer. Eller bare har for travlt. Måske kan det lige netop være snakken og sparringen med nogle af dine VL-kolleger, der hjælper dig videre. Du får mulighed for at drøfte udfordringer, eller du får en eller to små praktiske ideer, der inspirerer dig til en mulig løsning af et problem. Jeg kan kun opfordre jer alle til at tage fat i jeres VL-gruppe. Udnyt nogle af de mange teknologier, som I sikkert alligevel sidder med hele dagen. Teams, Zoom, eller hvad I har valgt at bruge. Brug den samme teknologi til hurtigt at samle jeres netværk. En times tid sammen kan sikkert gøre underværker.

Vi er meget kede af at måtte aflyse de fleste af forårets arrangementer. Både InterForce, der ellers kom rigtig godt i gang. Og vore workshops om Årstemaet. Men da temaet er mere aktuelt end nogensinde, arbejder vi med, at det skal leve videre. Vi bringer bl.a. interviews med nogle af værterne og starter med det første i dag  med Berit Behring, medlem af Danske Banks direktion og Chef for Wealth Management.

VL Døgnet er in the making – nu med ændret platform, hvilket Styregruppen straks har kastet sig over.

Vi har, takket være et sponsorat fra Industriens Fond og professionel case writing fra 3B Impact, sat endnu mere tryk på en opdatering af Global Goals Business Navigator app’en https://vl.dk/download-apps/, så den reflekterer årstemaet Responsible Business. GGBN-appen er i nuværende version downloadet mere end 3.000 gange.

Endnu engang. Tak for jeres henvendelser. Brug dit netværk. Og pas på dig selv i denne svære tid

 

Ida Bratting Kongsted
Administrerende direktør, VL