Den 6. juni 2019 samler VL Døgnet de mest markante stemmer fra dansk og udenlandsk erhvervsliv i FN Byen med “Verdensmålene LIVE!“. Vi har allerede nu offentliggjort de 15 første talere, heriblandt flere markante internationale virksomhedsledere som Boyan Slat, CEO & Founder af The Ocean Cleanup (som er kendt for den meget ambitiøse og visionære indsats med at indsamle plastik i havene) og Jim Hagemann Snabe, der er bestyrelsesformand for A.P. Møller-Mærsk og Siemens A.G. Se de første 15 navne her
”Verdens mest ambitiøse vision” og ”Den største ledelsesudfordring nogensinde” er blot et par af de overskrifter, der knyttes til FN’s Verdensmål.
FN’s Verdensmål trådte i kraft den 1. januar 2016 og består af i alt 17 mål, som handler om at løse mange af klodens største problemer inden 2030. Med Verdensmålene som rettesnor, skal vi – med særlig opfordring til erhvervslivet – blandt andet bekæmpe klimaforandringer, gøre en ende på ekstrem fattigdom og sult på globalt plan, mindske ulighed, og sikre bæredygtig økonomisk vækst.
FN har således sat fælles kurs. Erhvervslivet kan og skal spille en meget stor rolle i at nå målene. Og det har derfor aldrig været vigtigere, at vi som erhvervsledere er vores ansvar bevidst.
VL Døgnet er kulminationen på forårets arbejde med Verdensmålene, som mobiliserer hele VL-netværket til at tage ansvar ved at handle nu.
Vi glæder os til at se dig til VL Døgnet den 6. juni 2019 i FN Byen!

VL Døgnet arrangeres i samarbejde med UNICEF.