Workshop Hempel - Lyngby: Mandag den 4. marts kl. 8:30-13:00

Workshop Hempel - Lyngby: Mandag den 4. marts kl. 8:30-13:00

 

Workshoppen hos Hempel den 4. marts 2019 er den næste workshop i rækken af workshops, som vi arrangerer i forbindelse med årstemaet: FN's Verdensmål som konkurrenceparameter.

Alle workshops faciliteres i samarbejde med McKinsey&Company.

Udgangspunktet for denne workshop er Hempels's konkrete arbejde med Verdensmålene, som vil blive præsenteret af Group President & CEO Henrik Andersen.

Erhvervslivets internationale top slog fast under åbningen af P4G topmødet, at Verdensmålene ikke længere er en mulighed – de er vilkår for overlevelse.

Det er VL’s erklærede mål, at VL-netværket og virksomhedslederne mobiliseres nu og viser vejen for Verdensmålene. Der er derfor brug for, at du deltager og involverer dig aktivt.

 

 

 

Henrik Andersen

“VL ønsker at skabe involvering, der kan sætte Verdensmålene på erhvervslivets agenda. Dermed bliver Verdensmålene til et konkurrenceparameter, som kan give en motiverende og forpligtende plads i virksomhedernes forretningsgrundlag. Det har aldrig været vigtigere, at erhvervsledere er deres ansvar bevidst og Verdensmålene giver anledning til at handle og dermed skabe nye veje til bæredygtig velstand”

Jens Wittrup Willumsen

Philip Christiani

Carsten Topholt

Læs Executive Summary

Praktisk & Tidsprogram
Praktisk

Dato
Mandag den 4. marts 2019

Tid
08.30-13.00

Adresse
Lundtoftegårdsvej 91
2800 Kgs. Lyngby

Tidsprogram

8:30

30 min

Ankomst og morgenkaffe

9:00

15 min

Velkomst og introduktion

9:15

30 min

Præsentation af Hempel's arbejde med Verdensmålene v. Henrik Andersen

9:45

30 min

Survey-resultater og overvejelser for videre arbejde med FN's Verdensmål

10:15

10 min

Pause

10:25

55 min

Deep-dive 1: Valg af fokus og retning for værdiskabelse ifm. Verdensmålene

11:20

5 min

Pause

11:25

55 min

Deep-dive 2: Udarbejdelse af konkrete aktiviteter for værdiskabelse ifm. Verdensmålene

12:20

35 min

Pause og frokost

12:55

20 min

Opsamling og tak

8:30 - 30 min
Ankomst og morgenkaffe
9:00 - 15 min
Velkomst og introduktion
9:15 - 30 min
Præsentation af Hempel's arbejde med Verdensmålene v. Henrik Andersen
9:45 - 30 min
Survey-resultater og overvejelser for videre arbejde med FN's Verdensmål
10:15 - 10 min
Pause
10:25 - 55 min
Deep-dive 1: Valg af fokus og retning for værdiskabelse ifm. Verdensmålene
11:20 - 5 min
Pause
11:25 - 55 min
Deep-dive 2: Udarbejdelse af konkrete aktiviteter for værdiskabelse ifm. Verdensmålene
12:20 - 35 min
Pause og frokost
12:55 - 20 min
Opsamling og tak