Sammen om et stærkere Danmark

   

 

 

Sammen om et stærkere Danmark

 

 

 

Deadline for tilmelding er overskredet.

Skriv til info@vl.dk for at komme på venteliste. 

Hvilke muligheder giver det nye forsvarsforlig dansk erhvervsliv?

 

VL er glade for – i samarbejde med InterForce og Erhverv Norddanmark – at kunne invitere til et fælles arrangement mellem erhvervslivet og Forsvaret. Og denne gang kommer vi til Nordjylland!

Arrangementet vil nemlig foregå tirsdag den 9. april kl. 16:00 til 20:30 på trænregimentets kaserne i Aalborg. 

Regimentschef oberst Susanne Lund er vært for eventet, som vil blive modereret af journalist Tine Gøtzsche og med spændende indlæg fra både civile og militære topledere.

Glæd dig til at høre et indlæg om Forsvaret her ved indgangen til forsvarsforliget og med krig i Europa. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Derudover byder aftenen på en paneldebat med fokus på kampen om – og løsninger på – manglen på arbejdskraft I Danmark. I panelet vil der både være chefer fra Forsvaret samt virksomhedsledere fra nordjyske virksomheder.

Endvidere kan du glæde dig til at høre fra pensioneret generalløjtnant Michael Lollesgaard om NATOs opgaver og alliancens forsvarsplanlægning. General Lollesgaard arbejder nu som Senior Mentor i NATO og har lige udgivet bogen “Bare kald mig chef” om sine mange internationale udsendelser i blandt andet Mali, Yemen og Irak.

Aftenen vil give rig mulighed for networking og drøftelser mellem deltagerne og med repræsentanter for Forsvaret. Og der bydes naturligvis på en dejlig middag. 

VL, InterForce og Erhverv Norddanmark håber på rigtig mange deltagere. Derfor tilbyder VL i år dig som VL-medlem, at du kan invitere én interesseret ledsager med – det kunne måske være et potentielt kommende medlem af din VL-gruppe? Vi håber, at dette vil give deltagerne et levende og engagerende arrangement, som på denne måde desuden byder på større netværksmuligheder.

Hvis du vil tilmelde en ledsager til arrangementet, svarer du blot på den bekræftelsesmail, du modtager efter tilmelding her på siden. I mailen noterer du navn, titel, virksomhed og e-mailadresse på vedkommende, som herefter også vil modtage en bekræftelsesmail. 

Har du nogen spørgsmål til arrangementet, er du altid velkommen til at skrive til info@vl.dk. 

Hvad er InterForce?

InterForce er en organisation, der er tilknyttet Forsvarskommandoen.

InterForce er sat i verden for at få et nært samarbejde med den civile sektor. Med et særligt fokus på virksomheder, som har medarbejdere ansat, der er en del af Reservestyrken. Eller som blot ønsker at bakke op om det danske forsvar og beredskab, og som vil yde et bidrag til Danmarks sikkerhed i en usikker verden.

Reservestyrken består af mænd og kvinder, der er soldater i Reserven. Men den består også af de mange frivillige i Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten.

Det er en belastning at skulle undvære centrale medarbejdere i de dage, hvor han eller hun skal stille op i uniform og enten efteruddanne sig ved Forsvaret eller hjælpe til i krisesituationer.

InterForce ønsker at minimere disse gener så meget som muligt. I tæt dialog og samarbejde med virksomhederne.

InterForces arbejde består også i at gøre virksomhederne opmærksomme på de stærke kompetencer, medlemmerne af Reservestyrken har fra deres uddannelser i hhv. Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen, og hvordan virksomhederne kan drage nytte af disse kompetencer.

Endelig består InterForces arbejde i at udbrede kendskabet internt i Forsvaret og i Beredskabsstyrelsen til al den viden og de evner, disse mænd og kvinder bringer med sig fra deres dagligdag som medarbejdere, mellemledere og chefer på det civile arbejdsmarked.

Læs mere om InterForce her

TALERE

Susanne Lund

Michael Lollesgaard

Anders Mærkedahl Pedersen

Finn Winkler

Ida Bratting Kongsted

VL16

Tine Gøtzsche

Moderator

PRAKTISK INFORMATION

 

Hvornår foregår arrangementet?
Arrangementet foregår tirsdag den 9. april kl. 16:00 - 20:30.

Hvor foregår arrangementet?
Aalborg Kaserne
Gammel Høvej 34
9400 Nørresundby

Hvordan tilmelder jeg mig?
Når du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen her på siden, modtager du en bekræftelse på e-mail. Deltagelse i arrangementet er indeholdt i dit kontingent til Dansk Selskab for Virksomhedsledelse.
Du er velkommen til at tage én ledsager med. Hvis du vil tilmelde en ledsager til arrangementet, svarer du blot på den bekræftelsesmail, du modtager efter tilmelding her på siden. I mailen noterer du navn, titel, virksomhed og e-mailadresse på vedkommende, som herefter også vil modtage en bekræftelsesmail.

Kan jeg afmelde mig igen?
Afmelding kan ske senest den 2. april 2024. Du afmelder dig ved at trykke på afmeldingslinket i den bekræftelsesmail, du modtog ved tilmelding. Alternativt kan du sende en e-mail til info@vl.dk.

Hvor kan jeg parkere?
I kasernens hovedvagt vil der stå vagter klar til at lukke dig ind. Du skal vise ID (kørekort) og får så et armbind. Når du kører ind på kasernen, vil der være vejvisning til parkering i nærheden af salen, hvor arrangementet foregår.

Samtykke
Når du tilmelder dig arrangementet, giver du samtidig tilladelse til, at VL, InterForce og Erhverv Norddanmark, til brug for markedsføring - herunder elektronisk og digital markedsføring - må benytte billeder og film, hvorpå deltagerne optræder; f.eks. til hjemmeside, VL Forum Intranet samt sociale medier.

 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til info@vl.dk eller ringe til +45 35 43 92 92.

PROGRAM

15:30

30 min

Ankomst og networking

16:00

15 min

Velkomst v. InterForce Regionsformand, direktør Jan Werner Jensen og adm. dir for VL, Ida Bratting Kongsted

16:15

15 min

Forsvaret i en brydningstid v. regimentschef oberst Susanne Lund

16:30

15 min

InterForce - nu og i fremtiden v. sekretariatschef, generalmajor (pens.) Finn Winkler

16:45

45 min

Paneldebat: Hvordan deler vi arbejdskraften i fremtiden?

17:30

30 min

Pause og networking

18:00

45 min

NATO - opgaver og planlægning v. generalløjtnant (pens.) Michael Lollesgaard

18:45

45 min

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse - bygning og vedligeholdelse i fremtiden v. chef for FES, generalmajor Anders Mærkedahl

19:30

60 min

Middag og networking

15:30 - 30 min
Ankomst og networking
16:00 - 15 min
Velkomst v. InterForce Regionsformand, direktør Jan Werner Jensen og adm. dir for VL, Ida Bratting Kongsted
16:15 - 15 min
Forsvaret i en brydningstid v. regimentschef oberst Susanne Lund
16:30 - 15 min
InterForce - nu og i fremtiden v. sekretariatschef, generalmajor (pens.) Finn Winkler
16:45 - 45 min
Paneldebat: Hvordan deler vi arbejdskraften i fremtiden?
17:30 - 30 min
Pause og networking
18:00 - 45 min
NATO - opgaver og planlægning v. generalløjtnant (pens.) Michael Lollesgaard
18:45 - 45 min
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse - bygning og vedligeholdelse i fremtiden v. chef for FES, generalmajor Anders Mærkedahl
19:30 - 60 min
Middag og networking